sekonder burun ameliyatı

asdjklasd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
1
0
1
Merhaba
Henüz burada yeniyim. Zaman zaman kafamdaki soru işaretleriyle ilgili araştırma yaparken bazılarına cevap bulduğum yer olarak buraya, belki benim de bir faydam dokunur diye bir tecrübemi sizlere yazmak istedim. 3 sene önce başımdan talihsiz bir burun ameliyatı geçti. Ayrıntılarını uzun uzun yazmayacağım sıkmamak adına. Birçok doktorla görüştüm bu 3 sene içerisinde fakat kaçtım nedense hepsinden. Mayıs 2016 da bir tavsiye üzerine sadece bir botoks uygulaması için gittiğim DOC.DR. SERKAN YILDIRIM beni 3 senedir korkudan kaçtığım SEKONDER BURUN ameliyatımı olmam için verdiği pozitif elektrik ve samimiyetiyle ikna etti. Aslında kendisinin dürüstlüğü ve doğruluğundan ben ikna oldum desem daha doğru bir ifade olacak. Serkan beyin ellerine öyle bir burun teslim etmiştim ki nası dahiyane bir iş çıkardı görmeniz lazım. Burnuma dokunduğumda kemikler arası mevcut açıklıkları rahatlıkla hissedebiliyordum. Kemiklerim yanlış kaynamış son 6 aydır da özellikle geceleri nefes almakta güçlük çekiyordum. Şuan ameliyatımın 27. günü ve inanılmaz memnunum. Burnuma baktığınızda estetik bir burunmuş demezsiniz. o kadar doğal ki. ve iyileşme sürecim çok kolay geçti. ameliyata girerken sekonder burun ameliyatı olduğundan kulağımdan kıkırdak alınabileceğini saç derimden ihtiyaç olursa doku alınabileceğini kabul ederek girdim fakat Serkan bey hiçbirine ihtiyaç duymadı. ilkiyle kıyaslıyorum bazı şeyleri, gerçekten arasında inanılmaz farklar var. Eğer kafanızda soru işaretleri varsa kesinlikle önce bir Serkan Yıldırım ile bir görüşün bir konuşun derim. Hatta söylemeden de geçemiycem inanılmaz tatlı çalışma arkadaşları var. Gittiğinizde sizi çok samimi ve güzel karşılıyorlar. Hele ameliyat sonrası ara ara nasıl olduğunuzu sadece merak ettiğinden arayan güzel kalpli yaşam enerjisi pozitif yüklü Ayşegül Hanım. Benim 3 senelik burun ameliyatı hikayem böyle. umarım birilerine faydam dokunur bir aracı olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…