- 24 Ağustos 2020
- 2.942
- 7.354
- Konu Sahibi Birrbulutolsam
Selam kızlar ben 2sene önce boş gebelik yaşadım. O zamanlar doktorum rahmin kalp şeklinden olabilir veya perde olabilir demişti. Daha sonra çocuk düşünmediğimiz için bu konu hakkında bir daha doktora görünmemiştim. Geçen hafta başka bir hastanede kadın doğuma göründüm alttan ultrasonla baktığında 3tane şey söyledi ya çift rahimlisin ya perde yada yapışıklık var dedi ve hgs istedi onuda pazartesi günü çektirdim ve doktor hiç bir şey görünmüyor gayet normal herşeyin dedi. Ben inanamadım çünkü 3tane doktor birşey var rahimde demişti nasıl birşey çıkmaz dedim. Sonra eşimde sağlıkcı o dedi rahmin kalp şeklinde olduğu için onu perde gibi görmüş olabilirler dedi çünkü emara girdiğimdede rahimde bir şey görünüyor. Kafam çok karıştı hgsnin cd si çıkınca kendi doktorumada göstericem böyle şeyler yaşayan varmı aranızda kızlar?
Birde kalp şeklinde rahim ile sağlıklı bir gebelik oluyormu ? Bunun bir ameliyatı varmı ?
Teşekkür ederim şimdiden hepinize sağlıklı günler
Birde kalp şeklinde rahim ile sağlıklı bir gebelik oluyormu ? Bunun bir ameliyatı varmı ?
Teşekkür ederim şimdiden hepinize sağlıklı günler