Allah razı olsun canım benim:) bende bugün bitirme niyetindeyim, ekliyorum listeyeS seliforbaldudakk hayatdenizolmasa Bilincsiz Taksir
-Lavinia askininaskisi moonlight2135
Arkadaşlar duâlarınızı okudum Allah hepimizin duâlarını kabûl etsin inşallah Amin
Nego listedeki bütün arkadaşların okumalarını bitirdim , Bana okuyan arkadaşlardan da Allah razı olsun
Allah razı olsun canım, amin inşallah, ekliyorum listeyeAllah razı olsun arkadaşlar.
Tüm listemiz için okudum tek tek. Arkadaşlar dualarınız sizin için hayırlıya dönüşsün. Tez vakitte gerçek olsun inş.
Nego _
NAVLEE _
Hannaz _
Bluedew _
@Pinkhouselife61 _
C cansu_tr _
Cuel
S selifor _
baldudakk
hayatdenizolmasa _
Bilincsiz Taksir
-Lavinia
askininaskisi
moonlight2135 _
canım herkese okuyorsun değil mi liste tamamlanınca bildir ki herkese okudu diye ekliyim.Bildirim yapmiyorum ama okumaya calisiorum elimden geldigince rabbim kabul etsin insallah dualarimizi . Tez zamnadada gerceklestirsin
Allah razı olsun canım benim:) bende bugün bitirme niyetindeyim, ekliyorum listeye
Herkese okuyorum cnmAllah razı olsun canım, amin inşallah, ekliyorum listeye
canım herkese okuyorsun değil mi liste tamamlanınca bildir ki herkese okudu diye ekliyim.
Canım perşembeye kadar okuycaz üzülmeHannaz Allah razı olsun canım cok tesekkur ederim süre bitmedi dimi daha kaçırmış olmak istemiyorum bir nasip olmadi okumak
Allah razı olsun hyatmAllah razı olsun arkadaşlar.
Tüm listemiz için okudum tek tek. Arkadaşlar dualarınız sizin için hayırlıya dönüşsün. Tez vakitte gerçek olsun inş.
Nego _
NAVLEE _
Hannaz _
Bluedew _
@Pinkhouselife61 _
C cansu_tr _
Cuel
S selifor _
baldudakk
hayatdenizolmasa _
Bilincsiz Taksir
-Lavinia
askininaskisi
moonlight2135 _
saol kuzum Allah razi olsunS seliforbaldudakk hayatdenizolmasa Bilincsiz Taksir
-Lavinia askininaskisi moonlight2135
Arkadaşlar duâlarınızı okudum Allah hepimizin duâlarını kabûl etsin inşallah Amin
Nego listedeki bütün arkadaşların okumalarını bitirdim , Bana okuyan arkadaşlardan da Allah razı olsun
Kuzum herkesin duasi ayri en cok hangsinden etkilendin ? Maşallah hpmzin duası da ayrı ayrı guzel.. RABBIM kabl etsin inşaallah.Muhtesem
Dinledigimde duygulanarak dinledigim bir dua... icten etkiliyor. Cok guzel dua... zaman zaman dinliyorum.
Arapcasini dinlerken turkcesini okuyordum. Bakayim bi link atmam yasakmi acaba? Link atarim. Dua sonucta yasak olmaz herhalde.Kuzum herkesin duasi ayri en cok hangsinden etkilendin ? Maşallah hpmzin duası da ayrı ayrı guzel.. RABBIM kabl etsin inşaallah.
o saol cnm . Cok guzel bir dua maşallah . Bnde dyorum nasil dinliyor yazdklarimizi. Sasrdim .Arapcasini dinlerken turkcesini okuyordum. Bakayim bi link atmam yasakmi acaba? Link atarim. Dua sonucta yasak olmaz herhalde.
Canim ben karistirmissim. Youtubedan gecmise baktim dinledigim celcelutiye duasiymis. Cok guzel bir dua..
:) canim youtube dan yine dinleyebilirsin istediğin duayi :)o saol cnm . Cok guzel bir dua maşallah . Bnde dyorum nasil dinliyor yazdklarimizi. Sasrdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?