Ben yapıcam listeyi, çarşamba günü son gün katılım için o gün başlarız inşallahKızlar ben okudum zor degil okuması. Listeyi kim yapacak? Her gün o kişiye 19 tane okuyalım
Evet bir defa okuycaz, listeye okuma bitince duruma göre tekrar başlayabiliriz.Benide alırmısiniz lütfen
Alırsanız herkes bir defamı okuyacak inşallah
Amin inşallah :)bnde katılırım kızlar hayırlara vesile olsun inşallah
Allah Allah eklemiştim canım dur düzelteyim üzülmeYa gene ben yokum:-(
Tamam okuyalım bugün mü okucaz. Günde bir tane esmaul hüsna mi okunacakSekine Duası Listemiz :
1.Nego
2.NAVLEE
3.Hannaz
4. @Pinkhouselife61
5.mavikara
6. C cansu_tr
7. A Ask sana benzer
8._Simurg_
9.Cuel
10. @Love5
11.baldudakk
12.hayatdenizolmasa
Katılım sırasına göre yaptım şimdilik listeyi, çarşamba gününe kadar tamamlarız.
Okuma sırası kimden başlasın? Aciliyeti olana öncelik verelim onun dışında katılım sırasına göre olsun mu?
Her gün bir kişiye okuycaz, her birimiz 19 tane okuycaz, fazla okumak isteyen okuyabilir.
Herkes duasını da eklesin lütfen.
Tamam anladım her birimiz 19 tane esmaul hüsna okuyacak değil mi ? Ee kimaden başlıyoruzSekine Duası Listemiz :
1.Nego
2.NAVLEE
3.Hannaz
4.Bluedew
5@Pinkhouselife61
6.mavikara
7. C cansu_tr
8. A Ask sana benzer
9._Simurg_
10.Cuel
11. @Love5
12.baldudakk
13.hayatdenizolmasa
Katılım sırasına göre yaptım şimdilik listeyi, çarşamba gününe kadar tamamlarız.
Okuma sırası kimden başlasın? Aciliyeti olana öncelik verelim onun dışında katılım sırasına göre olsun mu?
Her gün bir kişiye okuycaz, her birimiz 19 tane okuycaz, fazla okumak isteyen okuyabilir.
Herkes duasını da eklesin lütfen.
Çarşamba başlıycaz inşallah. Acil işi olana öncelik veririz onun dışında katılım sırasına göre okuruz.Tamam anladım her birimiz 19 tane esmaul hüsna okuyacak değil mi ? Ee kimaden başlıyoruz
Çarşamba başlıycaz inşallah. Acil işi olana öncelik veririz onun dışında katılım sırasına göre okuruz.
İlk sayfada ilk mesaja yazdığım şekilde okuycaz.
Tamam canm haber verirsin geneÇarşamba başlıycaz inşallah. Acil işi olana öncelik veririz onun dışında katılım sırasına göre okuruz.
İlk sayfada ilk mesaja yazdığım şekilde okuycaz.
Olur canım,çarşamba listeyi tamamlar perşembe başlarızPersembe başlasak olmaz mı ricâ etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?