- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
-
- Konu Sahibi hurremland
ben gördüklerimi yazayım hamile uzun boylu zayıf yapılı bir kadın doğum yapıyor veya ailede hasta varsa bu o kişinin ameliyatıda olabilir çünkü bu kişi hane kısmındada görünüyor.iki tane kısmetin var ama bunlar sana biraz uzak.sende göz var o çok bariz belli.birde aile büyükleriden biri olabilir bu kişi erkek oturmuş birşey düşünüyor düşündüğü konu bayağı kafasını kurcalıyor ikide yol var bu yollardan biri bahsettiğim hamile veya hasta kişiyle ilgili
pek anlamam ama benim görebildiklerim bunlar doğruluk payı varmı?
Canım uzun boylu, normal kiloda bir erkek. Sen bu erkeğin önünde resmen, iki elini kavuşturup hayran gibi diz çökmüş onu bekliyorsun. Yani beklemek midir bilmiyorum, ya yolunu gözlüyorsun ya da özlüyorsun. Ama geri dönüş olmayacağını biliyorsun. Çünkü bu kişi biraz dik başlı,asi ve inatçı !
Bak sol üst köşedeki resim ile sağ üst köşedeki resimde bir şekil var ve o şekil birebir aynı. Ama ikisi de farklı yerde . Sen o sun. Kafan kocaman çıkmış, topuz yapmayı çok mu seviyorsun ?
Yoksa aklını meşgul eden bu erkeği bu kadar düşünmek fazla gelmiyor mu ?
S ve ya Z harfi çıkmış. Bu ya bu erkek ya da senin hayatına girmek isteyen yeni ve başka birinin isminde ve ya soy isminde var.
Ayrıca iki kişi şehir dışı planı var. Gerekli bir iş için.
M harfi çıkmış. Gerçek isminde ve ya soy isminde M var mı ?
Balık burcu biri çıkmış, hayatını etkiliyor yakından.
Şu sarışın kişiye dikkat et, canını sıkabilir. Pek fazla güvenme.
Bu kadar canım , gece gece ne kadar iyi görebildiysem.
canım agzına sağlık valla ıyı baktın tutan cok oldu çook teşekkür ettım
ciddiye alma sallıyorum. Burda eşinle sen iki kişi arasında kalmışsınız. biri kesinlikle kadın diğerinden emin değilim. yakınınızdaki çocuklu bir çift kadının tarafına geçmiş ama siz çok zorlanacaksınız. Büyük ihtimalle ailevi bir konudur. Siz bir süre taraf tutmadan iki tarafla da aranıza mesafe koyarsanız iyi olur yoksa o dertten elinize gelen kısmeti kaçıracaksınız.
burda zayıf, kıvırcık saçlı, 40+ yaşlarda, çirkince bir kadın var. Eşinin üzerindeki baskısı çok fazla. Eşinin bu konudaki huzursuzluğu sana yansıyabilir, çok dert etme, yanında ol, geçici bir durum.
Biri senin önünde diz çökecek. Bu kişi zaaflarını, hassas noktanı biliyor ve onu kullanacak(mesela eğitim konusunda ukte kalmıştır içinde hassassındır o konuda eğitim konusunu kullanacak. ya da aile, çocuk, para vs.) . Belki senden istediği şeyin sana zararı olmaz ama hazırlanmış bir konuşma olacak, dikkat et, hemen yumuşama, iyi düşün tart uygun cevabı ver. Hatta hiç uğraşma da diyebilirim. Çünkü çok verimli bir dönemde olacaksın, fırsatların fazla olacak onlara yoğunlaş.
(uzun vadeli)eşinin mi, senin mi, bir yakınının mı bilmiyorum. Fabrikayla ilgili bir işi olacak. ardından da uzun yol. yol döneminin sonrası biraz sancılı geçebilir. Sonra da bir kapı var. Yol döneminden bunaldığın için kapıdan geçmeyelim böyle iyi dersen yerinizde sayarsınız. Kapıdan geçerseniz çok aydınlık sonrası tertemiz
etkilenmemek için önceki yorumları daha okumadım