Saç Kesim Şekilleri şekillendirici kullanmadan....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
arkadaşlar malum şekillendiriciler saçı berbat ediyo ohaoldumsmile ve yapış yapış bi görüntüsü oluyo kırıyo saçı artık nerdeyse hiçç kullanmıyorum

peki saça doğal yoldan şekil vermek için dümdüz değil de uçlarında hafif kıvrımları olan bi saç modeli için nasıl bir yöntem yapabiliriz??

saçlarım dalgalı ve katlı.. şuanda göğsümdeler nasıl yapabilirim???bayanssulusmile

Öyle dalgaları da ben de pek sevmiyorum, en güzel maşayla oluyor ama maşa vs kullanmak istemiyorum demişsin ondan öyle yazdım

yöntem neymiş peki? kuzenim banyodan çıkınca böyle büke büke topuz gibi yapılıyo ya, öyle iki taraftan saçını topluyo, sonra açınca çok tatlı bi dalga oluyo, ama ben yapınca benim saçlar kabarıyo :))

neyse ben yöntemimi buldum süper oldu

zaten kimse bi cvp yazmadı..sempatiksalakcinni

Saçlar hafif nemliyken çok az jöle sürüyorum. Sonra bi kaç parçaya ayırıp topuz yapar gibi döndüre döndüre topluyorum. Açıp ellerimle dağıttığımda istediğine benzer bi görüntü oluyo. Konu da açmıştım hatta bunla ilgili. Bu arada , yöntemin nedir ben de onu merak ettim.

valla aldım saçımı nemliyken bükerekten topuz gibi yaptım kıskaçlı tokayı geçirdim ama uçları burmadım o kısım tokanın dışında kaldı açınca çok güzel oluyoo

ha bide arkadaşım ör saçını demiş ben de örünce kötü olur diye örmeyi düşünmemiştim daha önce denediğimden ama az bekletiyim bu sefer diye düşündüm..kuruttum hafif nemliyken ördüm çok değil yarım saat sonra bi açtım süper olmuştı..katlardan hafif dalgalar oluştu tam istediğim gibi..hem de hiç kabarmıyor.bunu da yöntemlerim arasına ekledimm

ama çok çabuk şekil alan bi saçım olduğundan dolayı çok fazla bişeyi kafamda bekletiyim hemen onun şeklini alıyo..bigudiyle sabaha kadar yatamam mesela bonus gibi oluyorum yarım saat saçıma yeterli oluyo..
herkesin saçı farklı eğer yapmak isterseniz ona göre bekletin kızlarrr

benim saçlarım da katlı ve seninkinden biraz daha uzun
düz saç severim bende ama düzleştiriciyi sık sık kullanmak istemiyorum malum kırılıyo hemen
ama dalgalı zaten normal hali
hafif jöleyle örüp yattığımda sabah kalkınca harika dalgalar çıkıyo ortaya

peki kızlar küt kesim dalgalı saçı olanlar naapsın=/ uzatmaya çalıştığım için düzleştirici kullanamıyorum

saçlarım nemliyken balıksırtı örüp yatıyorum,dalgaları çok güzel oluyor...

evet saçların nemliyken akşam balık sırtı örgü yapıp sabah açınca güzel oluyor bende tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…