Bu tür yorumlara tesettürlü bir kadın olarak ben çok alışığım. Gülümsememle cevap veriyorum sadece böyle dediklerinde. Belli belirsiz hafif alaycı bir gülümseme... Çoğu mahçup oluyor, konu çirkinleşmeden bitiyor. Sadece dini inancı, görünümü için değil, her türlü aşağılanma ve dışlanmaya maruz kalan herkese öneririm.
Ahmak her şartta ahmaklığını gösteriyor demek ki. Anladık salaksın da, insanlar korkmuş kaza olmuş, azıcık akıllı taklidi yapsan ne olur?
Geçmiş olsun.
kardeşim bunlardan ülkede hala çok, asıl gerici bunlar, beyinleri hala geçmişte kalmış, ben de bir kaç defa denk geldim böylelerine. birkaç sene önce bir alışveriş merkezinde kapalı bir arkadaşımla geziyorduk, yanımızdan geçen adamın teki 'şunlara bak biri kapalı biri açık birlikte geziyorlar'. Bunu ben duydum arkadaşım duymadığını düşünüyorum, yürüdüğümüz için de durup cevabını veremedim ama gerçekten çok sinir bozucu, onlara ne istediğimle arkadaş olurum değil mi? Ben biraz açık giyiniyor olabilirim ama hiçbir türlü kabul etmiyorum bu adamın söylediklerini, belki görüşlerimiz farklı ama biz birbirimizi arkadaş olarak çok seviyoruz, iyiki onu tanımışım diyorum, zor günümde yanımda olan sayılı arkadaşlarımdan biri, Allaha şükür onun gibi bir arkadaşım var..
Adamla eşi arasındaki yaş farkını belirterek sizde şekilci olmuyor musunuz?Böyle bir ayrıntıyı neden belirtme gereği duydunuz konuyla alakası yok çünkü.
Diğer konuya gelincede adam densizlik etmiş,giyim tarzından dolayı kimseye laf sokmayacağımız,önyargılı davranmayacağımız günler umarım yakındır.Geçmiş olsun.
sizde adamın önüne kırmışsınız o zaman o da o sinirle size istediği şekilciliği yapar sizin mantığınızıa göre...O adama o kadar kızgınım ki hertürlü şekilciliği yapabilirim.
Teşekkürler bu arada.
Size soyledigi laflari es geçip kazaya gelmek istiyorum cunku bende motosiklet kullaniyorum emin olmadigin yerlerde aralara girmeyeceksin arkadasim .. once bir fark edilip edilmedigini anla sonra hamleni yap, canini kurtarcam diye elalemin onune kirma ..
Duran trafik demissin duran trafikte adam nasil yuksek hizla ilerliyor ?????????? Demekki var ileryecek yer bi duşun sen araba kullanmiyorsun motor kullaniyorsun kendin aralardan gecerken baska bir motorlu gecemez mi ?
Bilmiyorsan girme aralara geç seridinde bekle milletinde basini belaya sokmayin arkadan carpmiş neticede
Mesafe neydi onu bile bilmiyoruz kirarken aynanida kontrol etmedin panik yaptin saka gibisiniz ....emniyet seridinde gidiyorum scooterli arkadas hic bakmadan emniyete girdi otobusun onunden yani onu fark edemedim o kadarcik mesafede 50 ile bile olsan zank diye duramazsin kizaklarsin ya bi bakin etrafiniza azicik