• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz, baharatsız çiçeksi parfüm tavsiye si

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
Arkadaşlar baharaarli ,şekerli ,odunsu olmayan vanilya vs içermeyen kalıcı hoş çiçeksi ferah koku tavsiye si istiyorum lr oriflame vs de de olabilir fiyatı uygun olmalı

Blki kullanmissinizdir ama yinede soyliyim vazgecemediklerimden wish of love var bide cecile var yesil renkli olanini kullaniyorum celebre oda guzel bence aklima bunlar grldi simdilik

Blki kullanmissinizdir ama yinede soyliyim vazgecemediklerimden wish of love var bide cecile var yesil renkli olanini kullaniyorum celebre oda guzel bence aklima bunlar grldi simdilik

Celebre benimde çok hoşuma gidiyor wish of love yok sevmedim cecile ye bakayım kokusuna bakmadım hic tsklet

Emotion fresh bouqet mi öyle bir şeyi vardı ona bak istersen. Yasemin kokusu seversen yves rocher tendre jasmin bakabilirsin ama buna indirim zamanı bak. Ayrıca açık parfüm kullanırım dersen ona göre de öneriler yapabilirim.

Emotion fresh bouqet mi öyle bir şeyi vardı ona bak istersen. Yasemin kokusu seversen yves rocher tendre jasmin bakabilirsin ama buna indirim zamanı bak. Ayrıca açık parfüm kullanırım dersen ona göre de öneriler yapabilirim.
Açık parfümde olabilir

Bargellonun rose the one ve miracle ını övüyorlardı dpde nasıl bilmiyorum bunlar ama bakabilirsin. Miracle yazlık ve baharlık olmasına rağmen içinde baharat var biraz ama yine de bak istersen. Dp de chanel chance beğenebilirsin. David walkerın bombshellini orijinalinden daha çok beğeniyorum ben ama kalmıyor DP'nin de başarılı yapmış olabileceğini düşünüyorum aklıma gelirse yazarım daha

TSK ede
Bargellonun rose the one ve miracle ını övüyorlardı dpde nasıl bilmiyorum bunlar ama bakabilirsin. Miracle yazlık ve baharlık olmasına rağmen içinde baharat var biraz ama yine de bak istersen. Dp de chanel chance beğenebilirsin. David walkerın bombshellini orijinalinden daha çok beğeniyorum ben ama kalmıyor DP'nin de başarılı yapmış olabileceğini düşünüyorum aklıma gelirse yazarım daha

Bargello noa.Bende orijinali de var ayni kokuyor.Temiz ferah bi koku

Armani she nin içeriğine bakmadım ama bana çook güzel geliyor keşke daha fazla kalsa üstümde ben David walkerdan almıştım Başka yerlerde de deneyebilirsin belki daha kalıcı yapmışlardır. Avonun Butterfly parfümü çok güzel.

Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakura çiçeksi caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm yerinden kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back