Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blki kullanmissinizdir ama yinede soyliyim vazgecemediklerimden wish of love var bide cecile var yesil renkli olanini kullaniyorum celebre oda guzel bence aklima bunlar grldi simdilik
bakin blki seversiniz rica ederimCelebre benimde çok hoşuma gidiyor wish of love yok sevmedim cecile ye bakayım kokusuna bakmadım hic tsklet
Açık parfümde olabilirEmotion fresh bouqet mi öyle bir şeyi vardı ona bak istersen. Yasemin kokusu seversen yves rocher tendre jasmin bakabilirsin ama buna indirim zamanı bak. Ayrıca açık parfüm kullanırım dersen ona göre de öneriler yapabilirim.
Bargellonun rose the one ve miracle ını övüyorlardı dpde nasıl bilmiyorum bunlar ama bakabilirsin. Miracle yazlık ve baharlık olmasına rağmen içinde baharat var biraz ama yine de bak istersen. Dp de chanel chance beğenebilirsin. David walkerın bombshellini orijinalinden daha çok beğeniyorum ben ama kalmıyor DP'nin de başarılı yapmış olabileceğini düşünüyorum aklıma gelirse yazarım daha