şekerparem artik emmek istemiyor:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Çok üzülüyorum senağlama kızlar ya kızım minik kuşum artık emmek istemiyor :çok üzgünüm: daha dizime yatırır yatırmaz basıyor yaygarayıklava: morartıyor kendini agzına aldı mı ögürüyor CADIARZU birazcık emer gibi yapıp ondan sonra yuzunu çeviriyor :dilcikar: diliyle ittiriyor naniknanik mama istiyor mamayı verince nasıl emiyor görseniz cokacimcoook sonra da uyyor ama milupa kızımı sanki kabız yaptı şimdi hem milupa hemde bebelac kullanıyorum geceleri milupa veriyorum gündüzleri bebelac veriyorum acaba conformil mi alsam geceleri ondan versem iyi olur mu:uhm: ayrıca her mamasına katsam CADIARZU

ay canım yaaa sen neden mam verdinki sütünmü yoktu???sağıp biberonla ver bari

senın ıcın cok uzuldum cnm benımde oglum bı kac gundur ek gıdaları yemıyor agzını bı kıtlıyor ac acabılırsen cok sınılenıyorum ama napıyım umarım bırakmaz sen zorlamaya calıs mamaya gelıncede sana sma onerebılırım hemde uzun sure tok tutuyor bebelacta cok ıyı allah yardımcın olsun

yasemincim ilk ay sadece aldıgı kilo 400 gr dı zaten emsede biraz uyyp uyanıoyrdu gene aglıyordu ve sürekli emmek istiyordu sürekli emmek istediği için de göğüsleirmd esüt birikmiyordu zaten aç oldugu için çok aglayıp çok az uyuyordu mamayı dr sütüm yetersiz oldugu için verdi ilk zamanlar önc eemzirip sonrada mama veriyordurm ama artık buyudugu için biberonada alıştıgı için emmegi reddetmeye başladı inatlaştım biraz ama o daha inatcı çıktı açıkcası gönlüm ne aç olmasına ne de emmemesine razı dün yine mama yerine emzireyim dedim ama gene o galip geldi senağlama

tamam canım açıkcası bende acaba sma mı alsam diye düşünmüştüm bakalım mamalar bitince deneyeyim bari sma yı inşaallah yercokacimcoook

Bence mamayı kaşıkla ver.Böylece emmek isteyince göğsünü alıcaktır.

sütünü sağıp vermeyi denedin mi saranur?

yok canım denemedim aklımdan geçmedi degil ama deneyim bari inşaallah işe yarar

sağ biberona koy oda sıcaklığında 8saat bekleme süresi var.buzdolabında 48 saat.bence biberonda anne sütünü alır ve senin için daha zahmetsiz olur,bebek için de daha besleyici olur.

bende birkaç gündür şunu yaşıyorum emzireceğim zaman ağlıyo emmek istemiyor süt boşa akıyo üstümüz başımız berbat oluyor sonra güzelce emmeye başlıyor bende bugün yine aynı şeyi yapınca boşa akan göğsüme çaybardağı dayadım akan süt bardağa doldu durunca emzirdim sonrada peşinden çay kaşığıyla sütü verdim onuda içmiş oldu...biraz ilginç bir durum ama napiiimmmm:)

bencede saranur sağıp ver benim bebeğim hiç almadı benim göğsümü bende sağarak verdim 1aya yakın sonra kesildi sütüm emmediği için tabi verebildiğin kadar sağarakta olsa vermeye çalış elektrikli pompa almıştımben modellanın diğer elle sıkmalılar iyi değil çok uğraştırıyo bunlar otomatik sağıyo tavsiye ederim biz 100 ytl almıştık

ay canım ya umarım bir an önce düzelir..bebeğinin bu kadar zengin bi besinden mahrum kalmaz...ben kızıma ilk 3 ay bebrlac vermiştim..hiç kabız olmamıştı..iki mama kullanmaktan olabilr bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…