- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 498 30 3 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cituhanba #21 strawberrylips .!.: Lancome la vie est belle bana çok şekerli geldi ama tatlı birmeyveli şeker çokta kalıcı ben bargellodan aldım ve çok beğendim Genişletmek için tıkla... Orjinali var bende hiçte meyveli kokmuyor demekki benzetememişler. Aksine paçuli ve çikolatamsı kokuyor.
strawberrylips .!.: Lancome la vie est belle bana çok şekerli geldi ama tatlı birmeyveli şeker çokta kalıcı ben bargellodan aldım ve çok beğendim Genişletmek için tıkla... Orjinali var bende hiçte meyveli kokmuyor demekki benzetememişler. Aksine paçuli ve çikolatamsı kokuyor.
strawberrylips oğlum ve minik meleğim❤ Kayıtlı Üye 9 Eylül 2007 4.310 370 363 43 3 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cituhanba #22 afterdarkmoon .!.: Orjinali var bende hiçte meyveli kokmuyor demekki benzetememişler. Aksine paçuli ve çikolatamsı kokuyor. Genişletmek için tıkla... olabilir canım sonuçta açık parfüm daha önce orj.koklamıştım bana benziyo gibi geldi ama yanılmışta olabilirim
afterdarkmoon .!.: Orjinali var bende hiçte meyveli kokmuyor demekki benzetememişler. Aksine paçuli ve çikolatamsı kokuyor. Genişletmek için tıkla... olabilir canım sonuçta açık parfüm daha önce orj.koklamıştım bana benziyo gibi geldi ama yanılmışta olabilirim
Grey_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2014 2.394 5.073 248 9 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi cituhanba #23 Bence şekerli kokularda en iyisi La vie est belle..Şekerli parfüm normalde sevmem ama bu koku şekerli olmasına rağmen beni rahatsız etmiyor.Escadanın kokuları gibi bayıltıcı bir şeker kokusu değil. Seviyorum bu parfümü de
Bence şekerli kokularda en iyisi La vie est belle..Şekerli parfüm normalde sevmem ama bu koku şekerli olmasına rağmen beni rahatsız etmiyor.Escadanın kokuları gibi bayıltıcı bir şeker kokusu değil. Seviyorum bu parfümü de