Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba şekerli vanilyamsı koku arıyorum yardımcı olabilecek hatun var mıdır acaba ?
escada magnetism'i kesinlikle öneririm, şekerli bi kokusu var,bayılıyorum ben.. ama tercihen yazın kullanırım..
peki orjınal mı yoksa acıgını mı denedin
canım orjinalini denedim, açığını tavsiye etmem..
açık olan hiç bir parfümü beğenmiyorum
ben de escada magnetizm de var lolita lempickada...escadayı ben çok beğenmedim yoğun ve kalıcı değil bana göre.lolita daha tatlımsı ve vanilyalı. açık parfümü nasıl kokuyor bilmiyorum
peki lolita lempıcka feminine için ne söylersin canım
kuzum onu hiç bilmiyorum...parfümlerle aram pek iyi değildir..değişikliği pek sevmiyorum parfümde...kullandıklarımı söyleyeyim sana ama şekerli değil bunlar:
J'ADORE...
İSSEY MİYAKE FLORA...
NİNNA RİCCİ L'AİR ...
canım bu üçünü kullandım çiçeksi kokuları tercih ettiğim için..
dediğim gibi şekerli olarak bi tek ESCADA'yı kullandım
212 vip te çok şekerli bir koku güzel de bunu da dneyebilirsin.ama 212 sexy den uzak dur ilk önce hoş gelen sonradan acayip sıkan öğğ dedirten bir parfüm. verdiğim paraya acıyorum
212 vip te çok şekerli bir koku güzel de bunu da dneyebilirsin.ama 212 sexy den uzak dur ilk önce hoş gelen sonradan acayip sıkan öğğ dedirten bir parfüm. verdiğim paraya acıyorum
canım peki açığını mı kullanıyorsun orjinal mı
konya şekeri düzelteyimburberry classic derim canım ilk parfümümdü başta konya gibi şekeri gibi kokuyo ama sonra bi güzelleşiyo bi güzelleşiyo kremalı bisküvi tadında mis kendimi yiyesim geliyor