• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şekerli kokuları seven bayanlar !!

ben de escada magnetizm de var lolita lempickada...escadayı ben çok beğenmedim yoğun ve kalıcı değil bana göre.lolita daha tatlımsı ve vanilyalı. açık parfümü nasıl kokuyor bilmiyorum :50:

212 vip te çok şekerli bir koku güzel de bunu da dneyebilirsin.ama 212 sexy den uzak dur ilk önce hoş gelen sonradan acayip sıkan öğğ dedirten bir parfüm. verdiğim paraya acıyorum

ben de escada magnetizm de var lolita lempickada...escadayı ben çok beğenmedim yoğun ve kalıcı değil bana göre.lolita daha tatlımsı ve vanilyalı. açık parfümü nasıl kokuyor bilmiyorum :50:

çok fazla şekerli parfum var piyasada ama en hoş kokan vanilyamsı bir seyler arıyorum ve lolita lempıcka sanki biraz daha yakın bana ama tabi yorumlardan yola cıkarak söylüyorum offf aklım karıstı ne alsam acaba yaaaa:27:

peki lolita lempıcka feminine için ne söylersin canım

kuzum onu hiç bilmiyorum...parfümlerle aram pek iyi değildir..değişikliği pek sevmiyorum parfümde...kullandıklarımı söyleyeyim sana ama şekerli değil bunlar:
J'ADORE...
İSSEY MİYAKE FLORA...
NİNNA RİCCİ L'AİR ...

canım bu üçünü kullandım çiçeksi kokuları tercih ettiğim için..
dediğim gibi şekerli olarak bi tek ESCADA'yı kullandım

kuzum onu hiç bilmiyorum...parfümlerle aram pek iyi değildir..değişikliği pek sevmiyorum parfümde...kullandıklarımı söyleyeyim sana ama şekerli değil bunlar:
J'ADORE...
İSSEY MİYAKE FLORA...
NİNNA RİCCİ L'AİR ...

canım bu üçünü kullandım çiçeksi kokuları tercih ettiğim için..
dediğim gibi şekerli olarak bi tek ESCADA'yı kullandım

sagol tatlım tatlı kokuları tercih ediyorum ama çok kararsızım işte :44:

Avon'un Far Away tam bir vanilya kokusu.. Üstelik çok kalıcı.. Benim tenime çok uydu ama sizi bilemem tabi. :12::12:

Şekerli olarak Victoria's Secretin sexy little thing noir tease parfümü çok güzel ama hiç kalıcı değil malesef. Kalıcı olsa sürekli alacağım bir parfüm olurdu. Veya Pure Seduction çok güzel oda şekerlş meyveli.
Lolita Lempicka feminine şekerli parfümlerin en iyilerindendir bence.. Veya Lancome La vie est belle. Tam şekerli değil aslonda ama yinede o şekerliliği hissediyorsunuz. Ayrıca kalıcılığı ile de tam not alıyor.
Çok şekerli değil ama tatlı ve vanilyalı dersende Kenzo Amour'un üstüne bir parfüm tanımıyorum..

burberry classic derim canım ilk parfümümdü başta konya gibi şekeri gibi kokuyo :D :D ama sonra bi güzelleşiyo bi güzelleşiyo kremalı bisküvi tadında mis kendimi yiyesim geliyor

Escada Collection müthiş kokuyor. Şekerli. Ama ne yazık ki orijinali yok artık.
Zaten çoğunuz biliyordur bu parfümü.
Bu kadar bilindik olmasına rağmen hep seveceğim sanırım.

Lancome la vie est belle bana çok şekerli geldi ama tatlı birmeyveli şeker çokta kalıcı ben bargellodan aldım ve çok beğendim

Back