Şekeri yüksek çıkanlar:(

Gamze0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
441
213
42
Kızlar şekerim yüksek çıktı doktorum telefondan bilgilendirdi diyet listesi vermedi ve bana diyet yapıcaksın dedi tatlılardan ve ekmekten uzak durucaksın dedi ben şimdi ne yiyceğimi şaşırdım ne yemeliyim aç geziyorum kaç gündür((

Bende de şeker çıktı. İlk 50 gr yapıldı 157 çıktı. Sonra 100 yapılacaktı ama tam sınır olan 95 çıkınca yapmadılar. Bende dikkat ediyorum yediklerime. Senin kaç çıktı değerin.

3 ana 3 ara öğün yiyeceksin.Meyveyi azaltacaksın.Bir öğünde tek meyve .Meyveden önce süt,yoğurt,ceviz vb. yiyeceksin.Sebze bol yenilecek.salata bol yenilecek.Beyaz ekmek yerine kepek,çavdar gibi ekmekler yenilecek.Pilav,makarna,hamurişi olabildiğince azaltılacak.

Bende de şeker çıktı. İlk 50 gr yapıldı 157 çıktı. Sonra 100 yapılacaktı ama tam sınır olan 95 çıkınca yapmadılar. Bende dikkat ediyorum yediklerime. Senin kaç çıktı değerin.
Bende 50 likte 169 çıktı doktorum yüzlüğr gerek yok dedi diyet verdi ama tatlısız duramıyorum çok zorlanıyorum

en önemlilerden biride bol su !! ayrıca sağlık ocagındaki hemşire günde 2 bardaktan fazla süt içmemem içn beni uyardı çünkü her meyveden sonra 1 bardak süt içiyorum şekerim yüksek çıktığı için artı tatlı birşeylerde atıştırdıktan sonra içiyorum şekeri dengelesin diye oyzden 2 bardaktan fazla sütün kansızlık yaptığını söyledi..ki bende zaten kan ilacı kullanmama rağmen kansızlık devam ediyor azda olsa maalesef.dikkat etmek şart şeker yüksek çıksada çıkmasada şart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…