• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞEKER YÜKLEMESİ ÜCRETİ

ezgiyildirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
31
8
1
37
Arkadaşlar selamlar,

Koç Üniversitesi Hastanesine gidiyorum kontrollerim için sgk dan yararlanarak şeker yüklemesi için bir bilginiz var mı? ücretler nedir nerelerde yapılır?

Arkadaşlar selamlar,

Koç Üniversitesi Hastanesine gidiyorum kontrollerim için sgk dan yararlanarak şeker yüklemesi için bir bilginiz var mı? ücretler nedir nerelerde yapılır?
Canım bildiğim kadarıyla devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor.ama ben yaptırmadm tabi:-)

bende yaptırmak istemiyodum ama kesede bulunan sıvı yuksek çıktı benden bebege giden kan akışıda bu sebeple mutlaka yapılması önerildi. :110:
Hmm yaptır cnm öyleyse Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah .devlet hastanesinde ücretsiz diye biliyorum

benim doktorum da şeker yüklemesi konusunda çok hassas, mutlaka yaptırılması gerektiğini düşünüyor. ikili test yaptırmamıştı mesela ama şeker testi çok önemli dedi.

Hmm cnm ben yaptırmadm ama eşim de istemedi.bi anda vücuda şeker yüklenmesini dusununce yaptirmayalim dedi.ama sen doktrouna guveniyosan yaptır tabi Allah hakkımız da Hayırlı olanı nasıp etsin inşallah

kızlar açıkcası bende düşünmüyordum ama yaptırmam gerekıyormus suyum fazla oldu ıcın bende napım riske atmak ıstedım 19 aralık kontrolum var ozaman bakıcaklar birde kan sulandırıcı kullanıyorum benden bebege gıden kan basıncı yuksekmıs :(

kızlar açıkcası bende düşünmüyordum ama yaptırmam gerekıyormus suyum fazla oldu ıcın bende napım riske atmak ıstedım 19 aralık kontrolum var ozaman bakıcaklar birde kan sulandırıcı kullanıyorum benden bebege gıden kan basıncı yuksekmıs :KK43:
Allah yardımcın olsun inşallah cnm kuzucugunu da size bagislasin .hepimizin yavruları Allaha emanet

Ben sağlık ocağına gideceğim, orda da yapılıyormuş, kan verip sonuçları bekleyinceye kadar da eve gider dinlenirim :KK59:

Back