Şeker yüklemesi sorunu ?

Ve şeker yüklemesinden sonuca göre zaman geçtikten sonra diyete başlamak yerine bu sıkıntılara karşı bi beslenme düzeni oluşturmak çok daha önemli çünkü ilk üç dört ay bebeğin temel oluşumları çok daha fazla desteklenmeli düzgün beslenilerek..

Subat anneleri grubunda cok ciddi diyet yapmalarina ragmen sekeri dusmeyen ve bu yuzden insulin kullananlar oldu.
Ve suan sekere bagli bebeginde sarilik sorunu yasayan bebegi fototerapi alan anneler var. Seker yuklemesi onemli bir test. genellikle 75 gr glikozla yapilir ki 1 porsiyon serbetli tatliya denk bir oran. Bence tekrar dusunun.
Ayrica bende insulin direnci hastasiydim buna ragmen seker yuklemem temiz cikti.

Ztn teşhisi konulmuş durumlarda homa-ır takibi önemli
ki şeker yüklemesi yaptırmayıp tatlı yiyenlerden olmayı düşünmüyorum
bu hassasiyete o ilacın alınması bana göre çok daha sakıncalı ve açlıkla birleşik bir şekilde yapılıyor ..
sizin düşünceniz ayrıdır benimki ayrı
Ben yabancı olup tanınan çoğu doktorun da önermediği düşünceye katılıyorum ve yok yere o tıbbi şerbeti içmeyi düşünmüyorum ..
Hatta tatlıyla denk getiriyosunuz ama bu konuda önemli görüş sahibi bir doktor da illa yapılacaksa bir dilim pasta yensin ama o ilaç kullanılmasın diyor
testinizin temiz çıkması da ztn her insülin direncinin riskli olmadığını gösterir .. ciddi diyet yaptım ama şekerim çıktı diyen kişilerin çoğunun ciddi diyet yapmadığını çok gördüm ayrıca ..
teşhisi konulmuş bir kişiyseniz ztn insülin direnci, şeker vs varsa ztn tekrar yükleme yapılması da gereksiz çünkü bu ztn tanı koymak için yapılan birşey ..
yüklemeyi kim yaptırdıysa erken doğurdu benim çevremde o yüzden benim için doğrusu budur
İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…