Şeker yüklemesi değerlerim normal mi?

Geçmiş olsun canım.......

Şeker değerlerin biraz düşük görünüyor,en azından 60 ncı dakkada 100 ün üzerinde olması beklenir...
Sakın endişelenme canım;sanırım az ve sık yemeni önerecek doktorun ve hamurlu ve tatlıdan uzak durman gerekecek.Bu tür besinler şeker değerinde ani yükselme ve düşmelere sebep olur.
Sağlıklar diliyorum....:KK71:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.......

Şeker değerlerin biraz düşük görünüyor,en azından 60 ncı dakkada 100 ün üzerinde olması beklenir...
Sakın endişelenme canım;sanırım az ve sık yemeni önerecek doktorun ve hamurlu ve tatlıdan uzak durman gerekecek.Bu tür besinler şeker değerinde ani yükselme ve düşmelere sebep olur.
Sağlıklar diliyorum....:KK71:

teşekkür ederim meraklandım ben de :KK34:

kızlar bugün tahlıl sonuclarımı doktora gösterdım. değerlerim normal görunuyormuş tansıyonum da normalmış ama glikozu içmedin mi falan dıye sordu içtim deyınce cıkardın mı o zaman dedi hayır deyınce şaşırdı hatta nereye gıttı bu glıkoz dıye sacma bır sekılde söylendı:KK20: (bence bır anlam veremedı) sonra da hipoglisemi teşhisi koyup dıyetısyene yonlendırdı..şekerım artacagı yerde daha dusuk görunuyor. sizce testlerde bır yalnışlık olması mumkun mu ya da bu olabılecek bır sey mı? açıkcası doktorun sözleri endışelendırdı benı ikna olamadım.. sizin fıkrınızı almak ıstedım.

Son düzenleme:
bilgisi olan arkadaşlar cevap verebılırlerse çok sevınırım.:.

Son düzenleme:
X