Şeker yükelmesi

boncukmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
6
1
20
Şeker yüklemesi yayılıyormuş nasıl yapılıyor ve neden yapılıyor? Yaptırmasak nolur yaptırmayan varmı

Doktor yapılsın diyorsa yaptırın bence. Kan veriyorsunuz içecek veriyorlar içiyorsunuz bir süre sonra yine kan veriyorsunuz şeklinde

Şekerin bebeye zararı fazla. Bunu önden fark edip kontrollü ilerlemenin size yararı daha fazla bence, yaptırmak istememe nedeniniz nedir

25.haftada doktor gerekliyse söyler size zaten.

benim doktorum gerek görmedi mesela. sadece aç ve yok karnına kan vermemi istedi. pazartesi günü yaptırıcam ben de 25+3te insallah

ama önemli bir test. eğer doktorunuz gerek görüyorsa, yaptır diyorsa yaptırın

Ay Aslı senin zaman mı geçmiyor bana mı öyle geliyor

25 haftada stres başladıysa ben gevşek biriyim herhalde 25 haftada ben uyuyordum
hep sen geliyorsun aklıma diyorum bir gece cips yiyordu bi kaç gün sonra tak diye doğurdu ben de doğumdan önce her seyden bir haber cips yicem falan diyorum

hep sen geliyorsun aklıma diyorum bir gece cips yiyordu bi kaç gün sonra tak diye doğurdu ben de doğumdan önce her seyden bir haber cips yicem falan diyorum
Allahım Yarabbim asldckv aklında kalmam çok güzel cips detayı daha güzel

Aynen öyle o gün kontrole gidip gelecektim annemle plan yapmıştık gidiş o gidiş gecesinde sezaryen sende plan yapacaksın ve bebişko geliyorum diyecek

gelsin artık. öyle bir sevgim var ki su an karnımı mıncırıyorum sürekli doğsa da yesem onu

gelsin artık. öyle bir sevgim var ki su an karnımı mıncırıyorum sürekli doğsa da yesem onu
İnan o günleri özlüyorum bazen karnımda dönüşünü oraya buraya vuruşunu ama kucakta da ayrı güzel oluyor be Aslı resmen gerçek aşkın evlat olduğunu anlıyorsun hele 40ı çıktı mı aman Allahım yüzüne bakıp bakıp gülüyorlar inşallah kazasız belasız sağ Salim gelsin evlatcığınnnn ne zaman seni görmezsem hah diyeceğim doğurdu

yaa balım çok sağ ol

sen de insallah huzurla, sevinçle büyüt çocuğunu. hep çok mutlu ol insallah.

esim de gecen diyor ki sen doğuma giderken de siteye girip millete haber vereceksin diye korkuyorum doğuruyorum diye resmen tüm hamileliğimi birlikte yasıyoruz

Amin çok amin

doğru demiş ama doğurunca da burada olurum deseydin çocuğu sallarken çok iyi gidiyor bir de akışta görüyorsundur her gün bir şey soruyorum burası iyi geliyor insana

Amin çok amin

doğru demiş ama doğurunca da burada olurum deseydin çocuğu sallarken çok iyi gidiyor bir de akışta görüyorsundur her gün bir şey soruyorum burası iyi geliyor insana
gercekten öyle. çoğu kez burda okuduklarımla sakinleştim, rahatladım. yoksa 6 ayda 4-5 kez kalp krizi gecirmistim ben

Şeker yüklemesi yayılıyormuş nasıl yapılıyor ve neden yapılıyor? Yaptırmasak nolur yaptırmayan varmı
Ben yaptırmadım.
Doktorum şeker ölçme aleti al 1 hafta açlık ve tokluk ölç bakalım demişti.

Birden o şekeri içip baktırmak hiç bir zaman bana uygun gelmedi.

Benim de dün kontrolüm vardı, şeker yüklemesi yapmayacağım, kan ve idrar tahlilleri isteyeceğim dedi. Yarın tahliller için gideceğim bakalım.
Doktor isteseydi yaptıracaktım.

Ben devlet hastanesine takipliyim şeker yüklemesi için kendi kadın doğum doktorumdan randevu alıp gitmem yeterli mi kendisi yönlendiriyor mu kan alma tahlil bölümüne yoksa benim ayrıca kan alma yerinden gün almam mı gerekiyor yani hani nasıl ultrason çekinmek istediğimizde doktor ultrason bölümüne yönlendiriyor ultrason farklı bi güne randevu veriyor şeker yüklemesi de bu şekilde mi devlet hastanelerinde bilen var mı bilmediğim için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…