Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Aslı senin zaman mı geçmiyor bana mı öyle geliyor25.haftada doktor gerekliyse söyler size zaten.
benim doktorum gerek görmedi mesela. sadece aç ve yok karnına kan vermemi istedi. pazartesi günü yaptırıcam ben de 25+3te insallah
ama önemli bir test. eğer doktorunuz gerek görüyorsa, yaptır diyorsa yaptırın
ya bana sanki çok hızlı geciyor bu haftalar gibi geliyor doğum stresi falan basladı yani öyle düsünAy Aslı senin zaman mı geçmiyor bana mı öyle geliyor
25 haftada stres başladıysa ben gevşek biriyim herhalde 25 haftada ben uyuyordumya bana sanki çok hızlı geciyor bu haftalar gibi geliyor doğum stresi falan basladı yani öyle düsün
hep sen geliyorsun aklıma diyorum bir gece cips yiyordu bi kaç gün sonra tak diye doğurdu ben de doğumdan önce her seyden bir haber cips yicem falan diyorum25 haftada stres başladıysa ben gevşek biriyim herhalde 25 haftada ben uyuyordum
Allahım Yarabbim asldckv aklında kalmam çok güzel cips detayı daha güzelhep sen geliyorsun aklıma diyorum bir gece cips yiyordu bi kaç gün sonra tak diye doğurdu ben de doğumdan önce her seyden bir haber cips yicem falan diyorum
gelsin artık. öyle bir sevgim var ki su an karnımı mıncırıyorum sürekli doğsa da yesem onuAllahım Yarabbim asldckv aklında kalmam çok güzel cips detayı daha güzel
Aynen öyle o gün kontrole gidip gelecektim annemle plan yapmıştık gidiş o gidiş gecesinde sezaryen sende plan yapacaksın ve bebişko geliyorum diyecek
İnan o günleri özlüyorum bazen karnımda dönüşünü oraya buraya vuruşunu ama kucakta da ayrı güzel oluyor be Aslı resmen gerçek aşkın evlat olduğunu anlıyorsun hele 40ı çıktı mı aman Allahım yüzüne bakıp bakıp gülüyorlar inşallah kazasız belasız sağ Salim gelsin evlatcığınnnn ne zaman seni görmezsem hah diyeceğim doğurdugelsin artık. öyle bir sevgim var ki su an karnımı mıncırıyorum sürekli doğsa da yesem onu
yaa balım çok sağ olİnan o günleri özlüyorum bazen karnımda dönüşünü oraya buraya vuruşunu ama kucakta da ayrı güzel oluyor be Aslı resmen gerçek aşkın evlat olduğunu anlıyorsun hele 40ı çıktı mı aman Allahım yüzüne bakıp bakıp gülüyorlar inşallah kazasız belasız sağ Salim gelsin evlatcığınnnn ne zaman seni görmezsem hah diyeceğim doğurdu
Amin çok aminyaa balım çok sağ ol
sen de insallah huzurla, sevinçle büyüt çocuğunu. hep çok mutlu ol insallah.
esim de gecen diyor ki sen doğuma giderken de siteye girip millete haber vereceksin diye korkuyorum doğuruyorum diye resmen tüm hamileliğimi birlikte yasıyoruz
gercekten öyle. çoğu kez burda okuduklarımla sakinleştim, rahatladım. yoksa 6 ayda 4-5 kez kalp krizi gecirmistim benAmin çok amin
doğru demiş ama doğurunca da burada olurum deseydin çocuğu sallarken çok iyi gidiyor bir de akışta görüyorsundur her gün bir şey soruyorum burası iyi geliyor insana
Ben yaptırmadım.Şeker yüklemesi yayılıyormuş nasıl yapılıyor ve neden yapılıyor? Yaptırmasak nolur yaptırmayan varmı
Zaten evham senin göbek adın şekerimgercekten öyle. çoğu kez burda okuduklarımla sakinleştim, rahatladım. yoksa 6 ayda 4-5 kez kalp krizi gecirmistim ben
valla ya en büyük derdim, kendimZaten evham senin göbek adın şekerim