Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canim benimm valla bu yazdiklarini okuduktan sonra çok rahatladim inşalalha bundan sonrasi iyi gider,napiyim bebeğime bişi olcak diye korfkuyorum işte, inşaşllah olmaz.trakyalıcığım, üzme kendini, benim de 50 gr. Yüklemesinde 156 çıktı değerim, üstelik ben tiroid rahatsızlığım nedeniyle sürekli olarak (2 ayda bir) bu şeker tahlilini endokrinolog gözetiminde yaptırıyordum. O zaman yüksek değil aksine düşük çıkıyordu, ama yüklemede böyle bir sonuç olunca 100 gr.lık testi yaptılar. Ilk saatte bende yine 156 çıktı, diğer değerlerim de normaldi. Lütfen kendini yıpratma, bu bir süreç, eğer ki herşey ters gitti, 2. Yüklemende de yüksek çıktı diyelim, doktorun sana uygun bir diyet verecektir. Hamileliğin sonuna kadar da dikkat edersin, olur biter. Bak ben herşey normal olduğu halde dikkat ediyorum mecburen, 2 ay sonra yine testlerim var, doğumdan hemen önce...lütfen sıkma canını, herşeyin bir çaresi var, yeter ki önceden farkedilip önlem alınabilsin...![]()