şeker tadında sakaryamm

kismetsiz kedi

15senedirseviyorum seniii
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
3.851
1
316
49
Diğer
evet kızlar,uzun bi aradan sonra sakarya grubu olaraktan güzel bi ev buluşması yaptık.
gelen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.özellikle aramıza yeni katılan şengülduman'aopuyorumnanaktanvalla dün acayip güldük eğlendik.stres attık.birbirimizi bayğı özlemişiz.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
şimcik resimler geliyor(ama rica ediyorum resimler tamamen bitene kadar yorum yapmayalım.çünki benden sonra diğer arkidişlerde resim yükliyecekyerimseniben)

sol baştan başliim cano,ben yeni arkidişimiz şengülderman,üstten baken beyaz toprak,haydeç aplameltişim(namı diğer roşum),panter,myhop ve sevgilipaşamız alperennopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay kızlar myhopemızın oğluşu maşallah kocaman olmuş ve çok sıcakkanlı bi bebiş..dün bütün gün herkeslere gülücükler atıp durdu:asigim:
,

dün bizim fotoları bizim kızçeler çekti.biri bi taraftan öbürü diğer taraftan sersem ettiler bizi.:bbo:
beni diğer resimler bi tuhaf..onun için şimdilik benden bu kaa.ama panterim devam etcekm arkamdan.. hepiciğinize emeklerinizden günüme kattığınız güzelliklerden dolayı teşekkür ederim

Son düzenleme:
süpersiniz hepiniz çok tatlısınız kız roşum nasılda belli boşnak kızı olduğun boy pos o gözler süper valla tam boşnak :nazar:

eltimcim ve pantişim emeklerinize sağlık,
ne foto çekimidi öle ,aman allahım,kıslar nereye bakçamızı şaşırttı,her birimiz ayrı bakmışız kendimizce,sengözlerimebaksanab
ama güzel bi gündü ,pek bi eğlenip coştuk sositososito
hepinize çook tşk ediim,opuyorumnanaktan
inş bi daakine haydeç ablacım iyileştiinde onun evcezinde olaciizolumunekankayizsmile
semricanım çok mersi cnmcım,genlerimiz saolsun:kedi:

oy oy oy pekte güzel çıkmışız... pisicim evinde ağırladığın için çok teşekkür ederim..bu buluşma bana çok ii geldi..dopink oldunuz bana .hepinize ayrı ayrı teşekkürler canlarŞeniz

Boşwer resimlerin hepsini çoookk beğendi zemuszemus
Aranızda olmak isterdim olmadı malesef..Dün sizi aramayı düşünüyordum.Ama nişanlım iş kazası geçirince aklım başımdan gitti..Diğer buluşmaya gelirim inşallah

hiç güzel cıkmamışsınız:dilcikar::dilcikar:
ve cok cirkin herkes:dilcikar::dilcikar:

bende burda catlayıp panik atak olmadımlaelaelaelaelae

dostlugunuz daim olsun canişler ve elticiklerŞeniz

evet çok güzel bi gündü
misafriperverliğin için tksedersi kısmetsizzzzz

boşverim geçmiş olsun canım bişey yoktur inşaallah

ay ne güselyeni resimlerde eklenmiş.sağol canomcumm.yanlıs hakket hepimiz resimlerde bi otarafa bi bu tarafa bakmışız.e bizim kızçeler resim çekerse böle olurr.kaydirigubbakcemile3

canom fotolar için tşkler yavruum,
boşverim nişanlına geçmşler ossun cnm,inş. bi dahakine aramızda olursun,
larisam çatlamak iidir,yağları eritir aklinialirimsmile
tşkler tatlışımopuyorumnanaktan

Boşwer resimlerin hepsini çoookk beğendi zemuszemus
Aranızda olmak isterdim olmadı malesef..Dün sizi aramayı düşünüyordum.Ama nişanlım iş kazası geçirince aklım başımdan gitti..Diğer buluşmaya gelirim inşallah
piside boşweri öptüüüŞeniz
bizde isterdik canım.bu arada nişanlına çok geçmiş olsun.inşallah önemli bişeyi yoktur.
dün gümüşcümde tel.de bize katıldı.oda çalıştığı için aramızda değildi.umarım bi dahaki sefere ikinizde aramızda olursunuz.kaydirigubbakcemile5

canom fotolar için tşkler yavruum,
boşverim nişanlına geçmşler ossun cnm,inş. bi dahakine aramızda olursun,
larisam çatlamak iidir,yağları eritir aklinialirimsmile
tşkler tatlışımopuyorumnanaktan

piside boşweri öptüüüŞeniz
bizde isterdik canım.bu arada nişanlına çok geçmiş olsun.inşallah önemli bişeyi yoktur.
dün gümüşcümde tel.de bize katıldı.oda çalıştığı için aramızda değildi.umarım bi dahaki sefere ikinizde aramızda olursunuz.kaydirigubbakcemile5

evet çok güzel bi gündü
misafriperverliğin için tksedersi kısmetsizzzzz

boşverim geçmiş olsun canım bişey yoktur inşaallah

Teşekkürler arkadaşlar..Bugün daha iyi sancısı var sadece ama bunada şükür ucuz atlattı..

Back