• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker için Toptancı

PembeCeyiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
747
17
118
Merhaba Kızlar,

Ben 530 tane 5cm lik paşabahçe kavonozlarından aldım. İçine reçel ya da şeker koymayı planlıyoruz. Biz reçelli halini görmüştük çok beğnmiştik. Piti kare kumaşlarla kapaklarını örtüp kurdele bağlamışlardı. Ama şeker de olabilir :S Aklım çok karışık. Netten biraz baktım ama fiyat bulamadım. İyi ve uygun bir toptancı bilen veya alan var mı ? Kavonoz alıp içine şeker koyanlar yardım lütfenn :)

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,

Ben 530 tane 5cm lik paşabahçe kavonozlarından aldım. İçine reçel ya da şeker koymayı planlıyoruz. Biz reçelli halini görmüştük çok beğnmiştik. Piti kare kumaşlarla kapaklarını örtüp kurdele bağlamışlardı. Ama şeker de olabilir :S Aklım çok karışık. Netten biraz baktım ama fiyat bulamadım. İyi ve uygun bir toptancı bilen veya alan var mı ? Kavonoz alıp içine şeker koyanlar yardım lütfenn :)

şekerler için eminönüne bakabilirsin bütün markalrın hemen hemen toptancıları var orada kurukahveci mehmet efendinin sokağına bakablrsn ne arasan ordan rahatlıkla bulabilirsin bence draje badem şekerlerinden koyabilrsin şık ve güzel olabilr:16:

Back