• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker Hastalığı ve Gilaburu Meyvesi ?

minikcekirge

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
606
616
23
Merhaba ,

İnşallah daha sağlıklı ve mutlu bir sene diliyorum ,yeni yılınız kutlu olsun.
Hanımlar bugün eşime arkadaşı Gilaburu dan bahsetmiş ,annesi şeker hastasıymış ,7 ay bu meyvenin özünü mu ,şurubunu mu ne kullanmış ve annesinin şekeri yok olmuş .

Netten baktım %95 şeker hastalığını iyileştiriyormuş .

Duyan bilen var mı ?

10 yıldır şeker hastasıyım bıktım valla ,kim ne dese inanan biri değilim ama internette baya bir yorum var ,burdan da sormak istedim duyan , bilen , kullanan var mı ?

Her sene, her birkaç senede bir bu tarz bir seyleri gundeme getiriyorlar. Altin cilek modasi vardi ben cocukken. Pandemide sumak covide engel oluyor deyip satislarini patlattilar. Bu tarz bir sey olabilir. Doktorunuza danisarak kullanin ama bir meyvenin şurubu tamamem şekerdir. Şekerler şeker hastaligini çözmek mümkün olamaz ki. Turkiyede ameliyatla seker hastaligini bitiren yalnizca tek doktor var. Bu kadar zor bir konuyu bir meyve şurubu çözmez diye düşünüyorum.

Merhaba ,

İnşallah daha sağlıklı ve mutlu bir sene diliyorum ,yeni yılınız kutlu olsun.
Hanımlar bugün eşime arkadaşı Gilaburu dan bahsetmiş ,annesi şeker hastasıymış ,7 ay bu meyvenin özünü mu ,şurubunu mu ne kullanmış ve annesinin şekeri yok olmuş .

Netten baktım %95 şeker hastalığını iyileştiriyormuş .

Duyan bilen var mı ?

10 yıldır şeker hastasıyım bıktım valla ,kim ne dese inanan biri değilim ama internette baya bir yorum var ,burdan da sormak istedim duyan , bilen , kullanan var mı ?

Gilaburu değilde Doğu'da toprak altından cikartilan bir kök var . Bir bitki kökü, yuvarlak kahverengi küçük bir şey. Adını bilmiyorum ama şeker için kullanıldığı söyleniyor. Benim de tahlilerde şekerim 120 civarı çıkınca çok koktum şekeri tamamen kesip o bitkiden bulup kullanicam inşallah iyi gelir 😔 Allah şifa versin size de. Sağlık çok önemli gerçekten insan kaybedince anlıyor şakaya gelmeyeceğini..

Back