Merhaba arkadaşlar, bugün yolda yürürken bir eczanedeki reklam dikkatimi çekti; şeker hastalığına çözüm 'mengüsu' diye. Benimde annem şeker hastası olduğu için dikkatimi çekti ve girdim sordum. Eczacı bir su olduğundan ve ilaçlı tedavi gören şeker hastalarında ilacı azaltmaya kadar iyi yönlü etkisi olduğundan bahsetti. Selçuk üniversitesinde bir profesör bulmuş. Araştırdım tamamen bitkisel içerik vs diyor. Hatta şeker hastalığı riski tasıyanların bile sağlıkla içebileceğini yazmışlar. Eczacı kadının da kardeşi insülin kullanırken bu suyu denemiş fayda görmüş. Uçuk bir fiyatta değil. Büyük bir şişe 70 lira.
Ama gel gelelim ben pimpirikli biriyim her şeyi kullanmam ve kullandırtmam. Sorum şu bu ürünü deneyen, çevresinden duyan vs var mı ? Ne de olsa burası Türkiye her şeye gözümüz kapalı güvenemiyoruz, buradan araştırmak istedim.
benim annemde insülin kullanıyor o iğneleri batırdıkça benim canım acıyor eğer dediğin gibiyse bu su işe yarayacaksa hiç düşünmem..ama ok adar ciddi bir hastalığı ecznede reklamı yapılan bir ürünün tedavi edeceğini sanmıyorum belki şekeri geçici süre dengeliyordur ne biliyim öyle olsa dr.lar o su ile tedavi ederlerdi heralde keşke işe yarasa ve kesin çözümü olsada bir daha o iğneyi kullanmak zorunda kalmasa annem de Allah şifa versin inşallah !annelerimiz başımınızın tacı,başımızdan eksik olmasınlar .
Merhaba, bu ürünü ben de kullanıyorum iki aydır. Oldukça faydasını gördüm ani şeker dalgalanmalari yok artık, kendimi eskisi gibi yorgun da hissetmiyorum direncim artti sanki... Bence şekeri olan herkes en azından bir denemeli. Tamamen bitkisel. :)