şEKER HAMURLU KURABİYE ve PASTALAR

mUtlUkUrabiyeler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
12
0
ÇOCUKLARIMA SAĞLIKLI PASTALAR YEDİREBİLMEK AMACIYLA ÇIKTIĞIM BU YOLDA HARİKA ÜRÜNLER ELDE ETTİM. Hem sağlıklı hem çok sevimli. Pasta ve kurabiyelerimi yaparken onlara zarar verebilecek malzemeler kullanmıyorum. Herşeyden önce ben bir anneyim ve yaptıklarımı çocuklarıma güvenle yediriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle eline sağlık cnm
bir şey sormak istiyorum bende şeker hamurlu kurabşyelerden yapmak ve uzerini kalıplarla suslmemk istiyorum bu kalıpları ve hamurun uzerine yapılan motıf kalıplarını almakmı gerekiyor yoksa pratık bir yolu varmı ?

evet, kalıpları almak lazım. ama sınırlı sayıda kalıpla farklı şekiller yaratabilirsin, hayal gücüne kalmış. Bir kaç püf noktası var uygulamaların. Onları da kaptın mı basit ve zevkli bir iş. Ama oldukça vakit alıyor, söyleyeyim :)

Biri sevgili serkanın nişanlısı canan için yaptırdığı kurabiye buketi. Pasta ise bir hanımın biricik aşkı, eşi için yaptırdığı pasta. Denemek istemez misiniz?

Eklentiler

• $Fotoğraf0998.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 84
  • $Fotoğraf0999.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 72
  • $Fotoğraf0962.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $Fotoğraf0965.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $Fotoğraf0968.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $Fotoğraf0978.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $Fotoğraf0981.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $Fotoğraf0982.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…