• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeker gibi kokmak? :D

leavemealone

her yerde karşıyaka
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
86
1
96
İzmir
değerli arkadaşlar tanıdığım bir arkadaşım çok güzel kokuyor böyle hafif şekerimsi gibi bir koku.
çekindiğimden soramıyorum parfüm mü sıkıyorsun, ne parfümü bu? diye. gerçekten çok beğendim kokuyu belki de kıyafetindeki yumuşatıcıdır.
google'dan baktım ancak pahalı parfümler çıkıyor...
bir şekilde bulamaz mıyım? :12:

değerli arkadaşlar tanıdığım bir arkadaşım çok güzel kokuyor böyle hafif şekerimsi gibi bir koku.
çekindiğimden soramıyorum parfüm mü sıkıyorsun, ne parfümü bu? diye. gerçekten çok beğendim kokuyu belki de kıyafetindeki yumuşatıcıdır.
google'dan baktım ancak pahalı parfümler çıkıyor...
bir şekilde bulamaz mıyım? :12:

Şeker gibi kokan dünya kadar parfüm var canım, böyle bulman biraz zor gibi. Gerçi çoğu ağır kokular dediğin gibi hafif değil, ama kaldıkça hafifleşiyor.
Ben pek sevmem şekerli kokular ama bildiklerimden örnekler vereyim:

Candy
Lolita
Pink sugar
She (kırmızı, mor ve pembe tatlıdır)
212 sexy
victoria secret romantic wish body splash
Miss dior cherie
Avon Secret fantasy
Claire's pink heart vs vs vs

Şeker gibi kokan dünya kadar parfüm var canım, böyle bulman biraz zor gibi. Gerçi çoğu ağır kokular dediğin gibi hafif değil, ama kaldıkça hafifleşiyor.
Ben pek sevmem şekerli kokular ama bildiklerimden örnekler vereyim:

Candy
Lolita
Pink sugar
She (kırmızı, mor ve pembe tatlıdır)
212 sexy
victoria secret romantic wish body splash
Miss dior cherie
Avon Secret fantasy
Claire's pink heart vs vs vs

teşekkür ediyorum ve onlara hemen bakıyorum :54:

Candy
Booolca şeker kokarsın hatta bir kere kendi kokumdan bayılacak gibi olup otobüsten inmek zorunda kalmıştım
Bir daha da kullanmadım :27:

Candy
Booolca şeker kokarsın hatta bir kere kendi kokumdan bayılacak gibi olup otobüsten inmek zorunda kalmıştım
Bir daha da kullanmadım :27:

:52::52::52::52::52:
Bende de bitmemiş yarım şişe parfüm var, malesef ki migrenimi tetikliyo.
Miss dior cherie ve she parfümleri en katlanılabilir olanlar:1:

Son düzenleme:
Back