• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehzade Halvete Girdi Sosyal Medya Yıkıldı

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.868
498
Muhteşem Yüzyıl'a Defne Sultan olarak katılan Yasemin Allen, Şehzade Beyazıt ile halvete girdi.
Dizide Venedik'te kardeşiyle tutsak düşen 'Defne' karakterini canlandıran Yasemin Allen Bayezit'in haremine giriyor. Bir yanda kurtarmak istediği kardeşi, diğer yanda aşık olduğu şehzade arasında kalan Defne sonunda duygularına yenik düşüyor. Ve Şehzade Beyazit ile halvete giriyor. Muhteşem Yüzyıl'ın dün akşam yayınlanan bölümüne Şehzade Beyazit ve Fatma Haseki Sultan'in halvet sahnesi damgasını vurdu

http://www.haberler.com/sehzade-beyazit-ve-fatma-haseki-sultan-halvete-5865520-haberi/

Valla dedm noluyoo o saatte yani şimdi başka şeyleri de gösterecekler. Ben sıkıldım ya o kızın sürekli her yerde oynamasından bir anda parladı tamam da çok arka arkaya oynadı biraz dinlenseydi merhametten sonra güzel diye her yerde oynatıyorlar rolüne odaklanamadım hep merhametteki haliyle hatırlıyorum hala arası kısa olduğu için Beren'de öyle gelecek sezon hiçbir yerde görmek istemiyorum onu da. Ama tabii planları var bakalım ne olacak.

Valla dedm noluyoo o saatte yani şimdi başka şeyleri de gösterecekler. Ben sıkıldım ya o kızın sürekli her yerde oynamasından bir anda parladı tamam da çok arka arkaya oynadı biraz dinlenseydi merhametten sonra güzel diye her yerde oynatıyorlar rolüne odaklanamadım hep merhametteki haliyle hatırlıyorum hala arası kısa olduğu için Beren'de öyle gelecek sezon hiçbir yerde görmek istemiyorum onu da. Ama tabii planları var bakalım ne olacak.

aynen. oyuncu kıtlığı varmış gibi herkesi heryerde görmek sinir bozucu. dizleri izlemiyorum ama reklamlarınıda görmekten iğreti oluyorum artık. hele şu ferhunde. sanki adam kalmamış gibi başrol vermişler. güzelim oyuncu Fikret Kuşkan'ıda cünüp edecek:19:

Bence cok guzel bi sahneydi ki bu sahnelere karsi cikanlar iyi ki 1970 lerde yasamamislar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen. oyuncu kıtlığı varmış gibi herkesi heryerde görmek sinir bozucu. dizleri izlemiyorum ama reklamlarınıda görmekten iğreti oluyorum artık. hele şu ferhunde. sanki adam kalmamış gibi başrol vermişler. güzelim oyuncu Fikret Kuşkan'ıda cünüp edecek:19:

Aynen bence de hiç yakışmamış o tarihlere o kadın yaa çok modern kalıyor. yakıştırmadım yani ama bakalım nasıl olacak. Biri parladığı zaman illa sonuna kadar kullanacaklar bu hep böyle olmuş Müjde Ar, Hülya Avşar, Banu Alkan hep bir dönemin oyuncuları hep onlar başkası yok şimdi de öyle. Nurgül Yeşilçay mesela miadını doldurdu son dizisi tutmadı biraz yüzünü dinlendirmesi lazım, Beren öyle.

Bence cok guzel bi sahneydi ki bu sahnelere karsi cikanlar iyi ki 1970 lerde yasamamislar

ya böyle sahneler olmasın demiyoruz ama bu kadar açık olmak zorunda da değiller

Ben o kadar bartili oldugunu dusunmuyorum sahsen adile nasitin hamam sahnesinin yasaklnmasi tuhaf, eski turk filmlerini izlerim bazen internetten disco sahneleri sevisme sahneleri var kizlar mini etekle geziyor o zaman bu insanlari aforoz etmemisler simdi ediyorlar elli yil gecmis... Bu benim fikrimdir..

Back