"Tayt, pantolon giyen kadın şehvet uyandırır"af buyur ne dediniz
Tayt, pantolon, etek şehvet uyandırıyorsa ne giyecek bu kadınlar?
Hep kadınlara veriyorsunuz talkımı ama kimse erkeklerin gözlerini yere indirmesi gerektiğinden bahsetmiyor, kadından edep haya bekliyorsunuz da kendi edep ve hayanıza toz kondurmuyorsunuz.
Sonra sokaklarda kadınları yere yatırıp taciz ediyor, bu hastalık bende yeni başladı gibi komik laflar ediyorsunuz.
Biraz edep...
Kimseye güvenmeyecekler chess, çok acı ama maalesef gerçek bu.bir öğretmenin kız çocuklarına böyle bakması daha dehşet verici, kime güvenecek bu ana babalar
Kimseye güvenmeyecekler chess, çok acı ama maalesef gerçek bu.
Kimseye güvenmeyecekler, çocuklarınında güvenmesini istemeyecekler, komşu diyorsun ya çocuğunu taciz ediyor ya para için öldürüyor, dost arkadaş diyorsun öyle, akrab diyorsun neler okuyor, duyuyoruz, öğretmen ki mesleğini düzgün yapanları tenzih ederiz, biz burada sapkınlık yapanları konuşuyoruz, yani sokakta arkanı kollayarak yürüme devrindeyiz artık.
Dünya çıldırdı gerçekten, bu kadar kötülüğe hala dönüyor olması dahi mucize.
Ben kendim götürdüm getirdim ablacım, koca kız götürülür mü dendi belki çok eleştirildim zamanında ama kendim gittim hep okula, sürekli de kendimi gösterdim arkadaş çevresine, okula, etrafa.Ben kizimi liseye gidene kadar okula kendim birakip kendim almaya, üstüne de gizli kamera takmaya karar verdim. Bu ne ya? Ogretmen diyorsun (hem de din Kültürü ogretmeni) altindan bir avuç sapıklık çıkıyor. Evlatlarimizi emanet ediyoruz boylelerine...
Ben kendim götürdüm getirdim ablacım, koca kız götürülür mü dendi belki çok eleştirildim zamanında ama kendim gittim hep okula, sürekli de kendimi gösterdim arkadaş çevresine, okula, etrafa.
Bizi bu hale getirenler utansın, ne diyeyimAllah bunları ya ıslah etsin ya da yok olup gitsinler
Ben kendim götürdüm getirdim ablacım, koca kız götürülür mü dendi belki çok eleştirildim zamanında ama kendim gittim hep okula, sürekli de kendimi gösterdim arkadaş çevresine, okula, etrafa.
Bizi bu hale getirenler utansın, ne diyeyimAllah bunları ya ıslah etsin ya da yok olup gitsinler
Bunun haberi yapilmisti.
Yapmamistir denmisti hatta "din kulturu" ogretmeni oldugu icin baya bir savunmaya gecilmisti burda.
Ne kadar iğrenç insanlarla dolu etraf. Keşke kızımı sadece bayan öğretmenlerin olduğu bi kız lisesine ortaokuluna falan verebilsem ama yok ki öyle bi okul
Ay ne biliyim erkekler kadar değil en azından. Hoş ben erkek çocukları da bayan öğretmene vermek istiyorum hep ya neyse. Erkeklere potansiyel sapık olarak bakıyorum bu haberlerden sonra.bazen kadın öğretmenlerden de böyle inciler çıkıyor ya, kadın diye güvenme yani
Konu tekrarı değil.konu tekrarımı yani ben rastlamadım ya, ama bahsettiğin konuyu net hatırlıyorum(detay hatırlamıyorm) buraya takılmayan üyelerin dahi yazıp savunmaya geçmesi dikkatimi çekmişti
belki o konuda daha dava açılmamıştı...