‘Şehvet duyan’ öğretmene dava açıldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.297
42.836
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni E. Ş.'nin ders sırasında tayt giyen kız öğrencilere şehvet duyduğunu söylediği iddia edildi. Öğretmenin 4,5 yıl hapsi istendi
Sitene Ekle
İstanbul Beykoz’daki bir lisede ders sırasında tayt giyen kız öğrencilere şehvet duyduğunu söylediği iddia edilen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni E. Ş.’nin 4.5 yıl hapsi istendi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, resen başlatılan soruşturma kapsamında öğrencilerin ve tanıkların ifadesine başvurdu. “Nitelikli cinsel taciz” suçundan cezalandırılması için öğretmen E. Ş. hakkında iddianame düzenlendi.

Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in haberine göre; Ders sırasında “Kadın seks objesidir. Tayt-pantolon giyen kadın şehvet uyandırır” gibi sözler söylediği iddia edilen öğretmenin 9 aydan 4.5 yıla kadar hapsi istendi. Suçun birden fazla öğrenciye yönelik olması nedeniyle cezanın dörtte bir ile dörtte üç artırılması talebi de iddianamede yer aldı.

http://www.milliyet.com.tr/-sehvet-duyan-ogretmene-dava-gundem-2208871/

kayda alsalarmış keşke şimdi kimse kızlara inanmayacak

böyle bi haber daha vardı hatta buraya da açmıştım, orda çocuklar öğretmeni kayda almıştı, tutuklanmıştı suçu net olduğundan

pislik
din öğretiyor diye her türlü ahlaksızlığı kendinde reva görüyor demek ki.
günahları sevapları matematik hesabı yapıyordur bunlar .

"Tayt, pantolon giyen kadın şehvet uyandırır" :KK57: af buyur ne dediniz:KK57:
Tayt, pantolon, etek şehvet uyandırıyorsa ne giyecek bu kadınlar?
Hep kadınlara veriyorsunuz talkımı ama kimse erkeklerin gözlerini yere indirmesi gerektiğinden bahsetmiyor, kadından edep haya bekliyorsunuz da kendi edep ve hayanıza toz kondurmuyorsunuz.

Sonra sokaklarda kadınları yere yatırıp taciz ediyor, bu hastalık bende yeni başladı gibi komik laflar ediyorsunuz.
Biraz edep...

"Tayt, pantolon giyen kadın şehvet uyandırır" :KK57: af buyur ne dediniz:KK57:
Tayt, pantolon, etek şehvet uyandırıyorsa ne giyecek bu kadınlar?
Hep kadınlara veriyorsunuz talkımı ama kimse erkeklerin gözlerini yere indirmesi gerektiğinden bahsetmiyor, kadından edep haya bekliyorsunuz da kendi edep ve hayanıza toz kondurmuyorsunuz.

Sonra sokaklarda kadınları yere yatırıp taciz ediyor, bu hastalık bende yeni başladı gibi komik laflar ediyorsunuz.
Biraz edep...

bir öğretmenin kız çocuklarına böyle bakması daha dehşet verici, kime güvenecek bu ana babalar

bir öğretmenin kız çocuklarına böyle bakması daha dehşet verici, kime güvenecek bu ana babalar
Kimseye güvenmeyecekler chess, çok acı ama maalesef gerçek bu.
Kimseye güvenmeyecekler, çocuklarınında güvenmesini istemeyecekler, komşu diyorsun ya çocuğunu taciz ediyor ya para için öldürüyor, dost arkadaş diyorsun öyle, akraba diyorsun neler okuyor, duyuyoruz, öğretmen ki mesleğini düzgün yapanları tenzih ederiz, biz burada sapkınlık yapanları konuşuyoruz, yani sokakta arkanı kollayarak yürüme devrindeyiz artık.

Dünya çıldırdı gerçekten, bu kadar kötülüğe hala dönüyor olması dahi mucize.

Kimseye güvenmeyecekler chess, çok acı ama maalesef gerçek bu.
Kimseye güvenmeyecekler, çocuklarınında güvenmesini istemeyecekler, komşu diyorsun ya çocuğunu taciz ediyor ya para için öldürüyor, dost arkadaş diyorsun öyle, akrab diyorsun neler okuyor, duyuyoruz, öğretmen ki mesleğini düzgün yapanları tenzih ederiz, biz burada sapkınlık yapanları konuşuyoruz, yani sokakta arkanı kollayarak yürüme devrindeyiz artık.

Dünya çıldırdı gerçekten, bu kadar kötülüğe hala dönüyor olması dahi mucize.

Ben kizimi liseye gidene kadar okula kendim birakip kendim almaya, üstüne de gizli kamera takmaya karar verdim. Bu ne ya? Ogretmen diyorsun (hem de din Kültürü ogretmeni) altindan bir avuç sapıklık çıkıyor. Evlatlarimizi emanet ediyoruz boylelerine...

Ben kizimi liseye gidene kadar okula kendim birakip kendim almaya, üstüne de gizli kamera takmaya karar verdim. Bu ne ya? Ogretmen diyorsun (hem de din Kültürü ogretmeni) altindan bir avuç sapıklık çıkıyor. Evlatlarimizi emanet ediyoruz boylelerine...
Ben kendim götürdüm getirdim ablacım, koca kız götürülür mü dendi belki çok eleştirildim zamanında ama kendim gittim hep okula, sürekli de kendimi gösterdim arkadaş çevresine, okula, etrafa.
Bizi bu hale getirenler utansın, ne diyeyim:KK43: Allah bunları ya ıslah etsin ya da yok olup gitsinler:KK62:

Ben kendim götürdüm getirdim ablacım, koca kız götürülür mü dendi belki çok eleştirildim zamanında ama kendim gittim hep okula, sürekli de kendimi gösterdim arkadaş çevresine, okula, etrafa.
Bizi bu hale getirenler utansın, ne diyeyim:KK43: Allah bunları ya ıslah etsin ya da yok olup gitsinler:KK62:

Ben de annem kardesimi gotururken hep kizardim cocugun kendine olan güveni gelismeyecek diye ama hakliymis annem... ben bu pisliklerin yok olup gitmelerini diliyorum rabbimden...

o kendini gösterme olayı her açıdan gerekli malesef

Erkeklerin edebinin de gözlerinde oldugunu anlatsınlar erkeklere. Herkez kadınlara yükleniyor da erkeklerin de üzerine yüklensinler. Be geliyorsa basa erkeklerden gelmiyor mu.

Bunun haberi yapilmisti.
Yapmamistir denmisti hatta "din kulturu" ogretmeni oldugu icin baya bir savunmaya gecilmisti burda.

Bunun haberi yapilmisti.
Yapmamistir denmisti hatta "din kulturu" ogretmeni oldugu icin baya bir savunmaya gecilmisti burda.

konu tekrarımı yani ben rastlamadım ya, ama bahsettiğin konuyu net hatırlıyorum(detay hatırlamıyorm) buraya takılmayan üyelerin dahi yazıp savunmaya geçmesi dikkatimi çekmişti
belki o konuda daha dava açılmamıştı...

Kadınlar ne giyinse suç oluyor zaten ...Küçücük çocuklara bile göz diktiniz pislik adamlar....

Ne kadar iğrenç insanlarla dolu etraf. Keşke kızımı sadece bayan öğretmenlerin olduğu bi kız lisesine ortaokuluna falan verebilsem ama yok ki öyle bi okul :KK43:

Ne kadar iğrenç insanlarla dolu etraf. Keşke kızımı sadece bayan öğretmenlerin olduğu bi kız lisesine ortaokuluna falan verebilsem ama yok ki öyle bi okul :KK43:

bazen kadın öğretmenlerden de böyle inciler çıkıyor ya, kadın diye güvenme yani

bazen kadın öğretmenlerden de böyle inciler çıkıyor ya, kadın diye güvenme yani
Ay ne biliyim erkekler kadar değil en azından. Hoş ben erkek çocukları da bayan öğretmene vermek istiyorum hep ya neyse. Erkeklere potansiyel sapık olarak bakıyorum bu haberlerden sonra.

nerede taciz tecavüz cinsel haber var, oradan din öğretmeni, imam hatip, tarikat vakfı çıkıyor. Türkiye ye hoşgeldiniz

12743595_907273296056068_2644087171882178798_n.jpg

X