sehpam beyazladı:(

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.938
698
kızlar kızgın tavayı dalgınlıkla sehpanın üzerine koymuşum
sehpanın o bölümü bembeyaz oldu, ne yapılır bilen varmı?

ahşap sehpaysa eğer kolonyayı yanan yere dök ve yak yeniden eski rengini alır

benim sehpamda da olmuştu kahve kupasından ahşap ama koyu renk boyalı her temizlikte yağlarla ovuyorum rengini alsın düzelsin diye biraz toparladı gibi kolonyayı denesem boyalı ahşapta da işe yarar mı acaba?

benim sehpamda da olmuştu kahve kupasından ahşap ama koyu renk boyalı her temizlikte yağlarla ovuyorum rengini alsın düzelsin diye biraz toparladı gibi kolonyayı denesem boyalı ahşapta da işe yarar mı acaba?

boyalı ahşap farklımı oluyor, benimkide boyalı:26:

boyalı ahşap farklımı oluyor, benimkide boyalı:26:

ben de bilemedim boyayı iyice yakarsam diye korktum sordum ama olur herhalde olmadı alt kısmında falan denerim bi ama eşim gelince o yapar ben çok sakar olduğum için bana yasak öyle bişileri yakmak

Son düzenleme:
Cidden işe yaradı mı ya, bir taraf tutuşmasın?

Cidden işe yaradı mı ya, bir taraf tutuşmasın?

alev çıkıyo ama fazla tutuşmasına müsaade etmeden üfleyerek söndüre söndüre yaptım, biraz gözüm karadır işe yaradı

ne güzel, ben de yapayım o zaman benimki direk yanmadı gerçi kahve fincanının ısısıyla beyazladı farketmez herhalde

cnm benimkide direk yanma değil, ısıyla beyazlama, dene işe yarıyor

Süper o zaman, ilk fırsatta yapar sonucu yazarım umarım benim sehpam da kurtulur

benim sehpam da kurtuldu yeni gibi oldu, çok sevindik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…