• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sehpadaki çay lekelerii

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
meraba titizz hatunlarr.

benim derdim kayınvalidemin bize her gelişinde 1sehbama çayının yarısını dökmesiii bilerek yapmadığına eminim ama çok dikkatsiz.damlata damlata içio.tabağına dökülüo bardağıı önce tabaha koyuyo sonra sehbanın üzerine tabaksız koyuyooo ben çıldırıyrm ama bişeyde diyemiyorum sehbasının üzeri küçük bi göl oluyor.her gelişinde bunu yapıyor.sehbam mat bi sehba parlak değil.çok çirkin duruyorrr.

o çay lekelerini nasıl yok edebilirimmmm:47:

birazcık kolonyayı sehpaya lekenin olduğu yere döküp elinle kolonyayı yayarak çakmakla yakıyorsun alev alacak yani sehpanın üstü sonra hemen kuru bezle siliyorsun tabi ateşte sönüyor ben hep böyle yapıyorum ilk zamanlar tehlikeli diye balkonda yaptım ama şimdi alıştım. kolonya şişesinide uzak tutuyorum tabi

birazcık kolonyayı sehpaya lekenin olduğu yere döküp elinle kolonyayı yayarak çakmakla yakıyorsun alev alacak yani sehpanın üstü sonra hemen kuru bezle siliyorsun tabi ateşte sönüyor ben hep böyle yapıyorum ilk zamanlar tehlikeli diye balkonda yaptım ama şimdi alıştım. kolonya şişesinide uzak tutuyorum tabi

aynı yöntemi bende denedim bugün cnm az kalsın evi yakıodum önce sadece lekeli yerine döktüm yaktım baktım orda ayrı bi parlaklık oluştuuu sehbanın her yerine döktüm bu seferde zor söndürdüm:1::1::1:buraya yazacaktım baktım kimse ilgilenmeyince bişi yazmadım.o leke gitti ama sanki sehbamın rengi buğulu kaldıı gibi ateşten

evet bende böyle yapıyorum gerçekten işe yarıyor ama bu daha çok sıcaktan oluşan lekelere birebir

Back