• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehitlerimiz için konser iptal etti

cemre_SU

halasının kuzusu:)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.903
8
683
39
Tunceli
5046745.jpg

Türk Pop Müziği'nin ünlü sanatçısı Mustafa Sandal, yurtdışı konserlerinin bir bölümünü erteledi.

Sandal, Kuzey Irak'ta beş askerimizin şehit düşmesi üzerine Tataristan'daki iki konserini iptal etti. Tüm hazırlıkları tamamlanan konserlere gitmeye hazırlanan Sandal, önceki gün şehit haberlerini alınca 3-4 Mart'taki konserlerini ileri bir tarihe ertelemeye karar verdi.

kedisinin bu duyarlılığı gösterdiği içn teşşekkürlera.s.

mustafa sandal ı zaten çok seviyorum...
ve bu duyarlılığından dolayı bende teşekkür ediyorum...

işte sanatçı duyarlılığı böyle olur.diğer tarafta ise oğlum olsaydı askere göndermezdim diyen bir ünlü.2 si arasındaki farkkk.bravo musti bravoooa.s.

Arkadaşlar birşeyi yanlış anlıyorsunuz.Bülent Ersoy benim genelde takdir ettiğim bir insan değil evet ama.yaptığı şehitlere saygısızlık değil.Birinin elini taşın altına koyması gerekiyordu.O o yürekliliği gösterdi işte.

O sadece neden sonlanmayan birşey için askerlerimiz ölüyor dedi.Neden ana kuzuları 20li yaşlarda toprağa giriyor dedi.Bakın eğer sonlanacaksa gerçekten vatan kurtulacaksa bu beladan canlar feda ama bu eğer birileri düğmeye basmadan(Ki onlar kim biliyorsunuz) sonlanacaksa evet benimde bir oğlum olursa asker olsun.

Ama amerika asker sokamadığı yere.taşeron kullanıp bizleri sürüklüyorsa,teröristlerin sınırdan geçtiğini görüp TÜRKİYE ye canı isterse haber veriyorsa işte burda canım çok sıkılıyor.Bu evlatlar BUNUN için mi soluyor genç yaşta diyorum.

Biraz mantıklı düşünün bir Çanakkale de,bir büyük taarruz da kanımızın son damlasına kadar aksın problem değil.Kaç tane oğlum varsa yollayayım.Ama bu savaş o savaş değil.

Gerçekleri söylemeyip insanların duyarlılığını kullanan sanatçılar ve birtakım siyasiler,neden zengin çocukları ya da ünlüler ölmüyor bu başkalarının savaşında.Neden hep bimbir zorlukla yetişen yavrular şehadet şerbetini içiyor.

Evet katılıyorum o şerbeti içmek her kula nasip değil.Nasip olana hayırlı uğurlu olsun mekanları cennet olsun.

Back