• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞEHİT SAYISI GİDEREK ARTIYOR

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
78
Yaşanılan saldırılar sonrası yurdun farklı bölgelerinde 5 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.
Mardin'de Nusaybin ve Midyat ilçeleri arasındaki dağlık kesimde sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada yaralanan askerlerden biri, hastanede hayatını kaybetti.

Nusaybin'de bugün saat 19.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Şırnak Beytüşşebap'ta teröristlerin yola döşediği bombanın askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılması sonucu 1 asker hayatını kaybetti, 1 asker yaralandı.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Cizre'de 3 hafta önce yaralanan Özel Harekat Polisi Emre Akbaş tedavi gördüğü GATA'da kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bugün sabah saatlerinde de Silvan'da bir astsubay ile bir uzman çavuş PKK'lılar tarafından katledilmişti. Bugün toplam şehit sayısı 5'e yükseldi.

http://www.timeturk.com/sehit-sayisi-giderek-artiyor/haber-66424
 
Avazım çıktığı kadar yeteer diye bağırmak istiyorum yeteeeeeeer!
 
Hemşerim olur kendisi bugün feyste paylaşmışlar çook üzüldüm kelimeler yetmez Allah rahmet eylesin :KK42::KK43:
 
Hemşerim olur kendisi bugün feyste paylaşmışlar çook üzüldüm kelimeler yetmez Allah rahmet eylesin :KK42::KK43:
Başımız sağolsun, vatan sağolsun..
Ama insanların sabrı tükeniyor. Ben annelerini düşünmek dahi istemiyorum.. Neden Anadolu evlatları neden... Birşeyler yapmazsak ahirette yüzlerine bakamıycaz maalesef..
 
Başımız sağolsun, vatan sağolsun..
Ama insanların sabrı tükeniyor. Ben annelerini düşünmek dahi istemiyorum.. Neden Anadolu evlatları neden... Birşeyler yapmazsak ahirette yüzlerine bakamıycaz maalesef..
Allah razı olsun
Ne zordur gencecik yavrusunu toprağa vermek Allah bütün annelere sabrın en büyüğünü versin inşallah
 
Yeterr diye başırmak istiyorum ben de ama hergün bir şehit haberiyle uyanıyoruz. Ne zaman bitecek. Bu terör neden bitmiyor. 30 yıldır neden hala son bulmuyor.... Ailelere sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimden. Çok üzgünüm...
 
Hepimizin başı sağolsun...işte bizim için demek bu kadar kolay...yazdık,iki ağladık bitti gitti,peki ya o yuva o aile???
Neden kalem tutması gereken bu eller,çocuğunu yada anasının kır saçlarını okşamak belkide sokakta yanından geçen bir hayvanı sevmek yerine neden silah tutar neden?
Gerçekten yeter artık!
 
Şu haberlere tiklarken o kadar korkuyorum ki kuzenimin de ismi geçecek diye. Hiçbir haberde geçmedi ismi ama bu rahatlatmadi beni. Başka ana kuzulari her gün kurban oluyor bu teröre. Allah'ım yardımcısı olsun askerlerimizin. Sehitlerimizden de rahmetini esiirgemesin inşallah.
 
Back
X