Ethem sarisuluk olayini soyleyeyim orda rahmetli oldu egerki orada o degilde orada linc edilme korkusuyla yanlis evet ama silahina davranan polis linc edilip orasa oldurulseydi o polis de kim vurduya gidecekti.kim hesabini soracakti.Ben polis dusmanligini anlamiyorum ogretmenim diktirun gibi maasli memur.Bunun uzerinden yapilan propagandada kotu.devlet eliyle olduruldu soylemi yanlis cnm bence.Mudahele sirasinda olusan kaza bence kimse kasitla cana zulmetmez heleki biyle devirdeElmayla armutu biribirine karıştırıyorsunuz.Şehit olan askerler Berkin gibi devlet eliyle öldürülmedi.
Ben sizin kadar hüsnü zan da bulunamıyorum çünkü gaz fişeğinin kullanım talimatları belli.Mesela havaya atacaksın diyor,eğer bu fişek kafaya bacağa filan geliyorsa bilerek oraya hedef almışsın demektir.Yani görevi suistimal var,cana kastetme var burada.O yüzden hesabı sorulmalı tabi ki.Polis linç edilseydi onun da hesabı sorulacaktı,kim cana kast ediyorsa cezasını almalı.İnsanların protesto etmesinin bir sebebi de suçluların cezasız kalması zaten.Ethem sarisuluk olayini soyleyeyim orda rahmetli oldu egerki orada o degilde orada linc edilme korkusuyla yanlis evet ama silahina davranan polis linc edilip orasa oldurulseydi o polis de kim vurduya gidecekti.kim hesabini soracakti.Ben polis dusmanligini anlamiyorum ogretmenim diktirun gibi maasli memur.Bunun uzerinden yapilan propagandada kotu.devlet eliyle olduruldu soylemi yanlis cnm bence.Mudahele sirasinda olusan kaza bence kimse kasitla cana zulmetmez heleki biyle devirde
Savcının şehit edilmesinin asıl sebebini şu yazında yazdım. Tekrar yazmıyorum kopyalıyayım
[03/04 11:09] Semoş: Bende merak ediyordum, ne zaman gerçek yüzlerini ortaya koyup teröristi aklayıp hükümeti karalamaya başlayacaklar diye çok beklemedimEğer bir derin devlet varsa oda paralellerle vals yapan, mehepe ile birlik olup ekmeleddini cumhurbaşkanı adayı yapan cehepe nin amiridir o derin devlet HDP için pkk neyse cehepe içinde dhkp-c odur.
Tabi canııım tıpkı yüzünde maske elinde sapan cebinde bilye ekmek almaya giden berkin gibi bu tetöristlerde ellerinde silahla savcının odasina çay içmeye gidiyorlardı dimi?
Geçin artık masalı. Olaydan sonra hani bir şerefsiz ' Tayyip hadi şimdide 400 milletvekili çıkar çıkarabiliyorsan ' diye twit attıya işte işin özünü anlatan twitti o.
Siz burada nasıl 400 milletvekili çıkaramasınlar diye kendinizi paralıyorsanız, cehepe, sevgilisi dhkp-c ve aşkı memnusu paralellerde böyle kirli kumpaslarla kendiletini yırtıyorlar 400 milletvekili çıkmasın diye. Biliyorlar çünkü 400 milletvekili çıkarsa kokuşmuş sistemlerinin tarihe gömüleceğini.
Ama ALLAH işte tuzakları başlarına dönüyor. İktidarı ve Cumhurbaşkanı katil gibi göstermek için binbir plan kuranlar 'katil kemal yüzsüz kemal' diye karşılanıyor
Allah ında bir planı var
[03/04 11:17] Semoş: Utanmasalar onlar savcı ile dertleşmeye gitti, ellerindeki silah degil ekmekti diyecekler ALLAH ıslah etsin.
Öteki pisliklerde ellerinde silah üstlerinde bomba ile emniyet müdürlüğüne hal hatır sormaya gidiyordu demi?
Akıllarınca alevi ayaklanması çıkatmak istiyorkar seçimden önce. Buma karşı gelen alevi derneklerinide cezalandırıyorlar. ÖRNEK; İzmir de cehepe nin bu planlarını gören ve kabul etmeyen, oldukça büyük bir alevi cemaati ' aleviler cehepe nin arka bahçesi degildir' diye açıklama yaptı ve cehepe li izmir belediyesi bir bahane bulup cemevlerini kapattırdı:)
Yüzü maskeli ülkeyi yakıp yıkan teröristleri durduracak olan iç güvenlik paketine karşı çıkmalarının sebebide işte bu maşaları olan tetörisleti korumak Bak hiçkimseden ses çıkıyor mu?
Vah canım yap yap benim göz kırpmam çok zoruna gidiyor galibaAlevileri ağzınıza almadan önce Alevilerin kim olduğunu tanıyın.
Alevi ayaklanması çıkardığı yok kimsenin.
Kokuşmuş sistem dediğiniz sistemle Cumhurbaşkanı dediğiniz insanı seçtiniz.
Durun ben de
Yapayım.
Onsuz olmuyor malum.
Evet bir zoruma gidiyor ki sorma beyazgri pembe pembe gönlüm sendeVah canım yap yap benim göz kırpmam çok zoruna gidiyor galiba)
Yok canım o kokuşmuş sistemin yarısını değiştirdikte o sayede bu güne kadar seçebildik. Malum diktatörün sisteminde her 10 yılda bir darbe vardı
Şimdi kalan kokuşmuş yarısını değişyirecegızBence amacı ülke yakıp yıkmak olmayan alevilere soralım Eminim,asıl yüzü maskeli eli kanlı ülkeyi yakıp yıkan sözde alevi olan teröristleri ve o teröristi destekleyen sözde alevilerin adlarını agızlarına almamaları isterler
Ne renk gülersen gül ama ben pek gülebildiğini zannetmiyorumEvet bir zoruma gidiyor ki sorma beyazgri pembe pembe gönlüm sende
Ben de Aleviyim ama yakıp yıkmıyorum
Bu yazıların burada heba oluyor senin, demedi deme.
Twitter'da olaydın beyazgri#AK ismi ile bu tweetlerle 100lerce retweet alırdın.
Belki olur da şansın yaver giderse kadın kolları başkanı bile olursun
Azmin takdire şayan
Ne renk gülersen gül ama ben pek gülebildiğini zannetmiyorumMalum hezimet ağlatır insanı.))
Ayrıca görüyorum ki cevap verememenin verdiği agrasiflikle paranoyaya sarılmış, sadece zannın olan şeylerle bana saldırmışsın yazııık:)
He kız he pembeyim ben ahahaha
Yok kuzum siz içinde bulunduğunuz acziyet, iftira, karalama ve çırpınışlara karşı eglence ve gerçekleri konuşmak bizimkisi ama gerçekler sizi çirkinletiriyor be kuzum:) Bak ben gerçekleri yazınca cevap bulamayıp nasılda bana saldırmışsın:) YAZIKK kız
pembe değil. mümkün değilGerçekten pembe misin sen?
Hım peki.pembe değil. mümkün değil
pembe değil. mümkün değil
Benim aklımda tek ihtimal kaldı:Benim baska tahminim var pembe diye.
Benim aklımda tek ihtimal kaldı:
Beyaz TV deki şu ünlü teyze. Çünkü kullandığı üslup tam olarak aynı.
Benim tahmin sitedenDun bir ipucu yakaladim ama tam cozemedim.
Hı-hı... pembeyim beyazım sarıyım griyim:) Haddini aşıp zanla, paranoyayla, acziyetle insankara saldıranlara gerçekleri gösterip renkten renge sokan biriyim.
Yine verecek cevap bulamayıp saldırıya geçmiş bizim baryam
Trollükte üzerinize yok bu kadar mütevazi olmayın şimdi bu forumdaki geçmiş mesajlarınızdaki trollükleri çıkarttırmayın bana
Hertürlü seviyesizliği yapıp sonrada seviyeden bahseden insanlar beni çok güldürüyor ama o mesajlarınızi bırgün atacağım önünüze millet seviyesizlik görsün demioky sen alınma :)