Savcının şehit edilmesinin asıl sebebini şu yazında yazdım. Tekrar yazmıyorum kopyalıyayım
[03/04 11:09] Semoş: Bende merak ediyordum, ne zaman gerçek yüzlerini ortaya koyup teröristi aklayıp hükümeti karalamaya başlayacaklar diye çok beklemedim
Eğer bir derin devlet varsa oda paralellerle vals yapan, mehepe ile birlik olup ekmeleddini cumhurbaşkanı adayı yapan cehepe nin amiridir o derin devlet
HDP için pkk neyse cehepe içinde dhkp-c odur.
Tabi canııım tıpkı yüzünde maske elinde sapan cebinde bilye ekmek almaya giden berkin gibi bu tetöristlerde ellerinde silahla savcının odasina çay içmeye gidiyorlardı dimi?
Geçin artık masalı. Olaydan sonra hani bir şerefsiz ' Tayyip hadi şimdide 400 milletvekili çıkar çıkarabiliyorsan ' diye twit attıya işte işin özünü anlatan twitti o.
Siz burada nasıl 400 milletvekili çıkaramasınlar diye kendinizi paralıyorsanız, cehepe, sevgilisi dhkp-c ve aşkı memnusu paralellerde böyle kirli kumpaslarla kendiletini yırtıyorlar 400 milletvekili çıkmasın diye. Biliyorlar çünkü 400 milletvekili çıkarsa kokuşmuş sistemlerinin tarihe gömüleceğini.
Ama ALLAH işte tuzakları başlarına dönüyor. İktidarı ve Cumhurbaşkanı katil gibi göstermek için binbir plan kuranlar 'katil kemal yüzsüz kemal' diye karşılanıyor
Allah ında bir planı var
[03/04 11:17] Semoş: Utanmasalar onlar savcı ile dertleşmeye gitti, ellerindeki silah degil ekmekti diyecekler ALLAH ıslah etsin.
Öteki pisliklerde ellerinde silah üstlerinde bomba ile emniyet müdürlüğüne hal hatır sormaya gidiyordu demi?
Akıllarınca alevi ayaklanması çıkatmak istiyorkar seçimden önce. Buma karşı gelen alevi derneklerinide cezalandırıyorlar. ÖRNEK; İzmir de cehepe nin bu planlarını gören ve kabul etmeyen, oldukça büyük bir alevi cemaati ' aleviler cehepe nin arka bahçesi degildir' diye açıklama yaptı ve cehepe li izmir belediyesi bir bahane bulup cemevlerini kapattırdı:)
Yüzü maskeli ülkeyi yakıp yıkan teröristleri durduracak olan iç güvenlik paketine karşı çıkmalarının sebebide işte bu maşaları olan tetörisleti korumak Bak hiçkimseden ses çıkıyor mu?