Tabiki ölecekler diyen arkadaşıma:Vatan için hepimizin canı feda olsun ama başkalarının ihtirasları ve hırsları için asla....alın işte bir vatan haini daha,tabiki ölücekler şehit olucaklar vatanı koruyacaklar
şehit ailesi metanetli olur ses çıkarmaz
Şehit mi dedin ? Hangi yerde aynı ülkede yaşayan yurttaşların birbirini öldürmedi şehitliktir. Allah aşkına erdoğan da kalkmış tabut basına elini koyup şehitlik büyük mertebedir peygamberlikten sonra diyor. Başka lafı olamaz çünkü ne diyecek bende oğlumu göndereceğim bu olanlara dur diyecegimmi diyecek. Ne vicdandan yoksun insanlarla bir ülkede yaşıyoruz ya. Tarafsız bakalım lütfen. Canından can gitmiş devletimi düşünecek bu insanlar o haldealın işte bir vatan haini daha,tabiki ölücekler şehit olucaklar vatanı koruyacaklar
şehit ailesi metanetli olur ses çıkarmaz
Tabiki ölecekler diyen arkadaşıma:Vatan için hepimizin canı feda olsun ama başkalarının ihtirasları ve hırsları için asla....
Şehit mi dedin ? Hangi yerde aynı ülkede yaşayan yurttaşların birbirini öldürmedi şehitliktir. Allah aşkına erdoğan da kalkmış tabut basına elini koyup şehitlik büyük mertebedir peygamberlikten sonra diyor. Başka lafı olamaz çünkü ne diyecek bende oğlumu göndereceğim bu olanlara dur diyecegimmi diyecek. Ne vicdandan yoksun insanlarla bir ülkede yaşıyoruz ya. Tarafsız bakalım lütfen. Canından can gitmiş devletimi düşünecek bu insanlar o halde
Bunun ironi olmasına sevindim çünkü okuyunca gerçekten üzülmüştüm.Annelerin evlatlarından hiç ayrılmadığı çocukların babasız büyümediği bi vatanda yaşamak dileğiyle sevgiler...
M matmazeldepresif 'in diğer yorumlarını bildiğim için bunun gerçek düşünceleri olabileceğini hiç düşünmedim. Ama acı olan şu. Bu sitede her gün benzer aymaz yorumları hönküre hönküre yapanlar var. Beğenmedikleri bir yorum yapıldığında araştırmadan bilmeden ezberledikleri dört beş cümleyi bir önceki mesajla alakası olsun olmasın cevap diye döşenenler var. Siz de haklısınız ironiyi kaçırmakta.Bunun ironi olmasına sevindim çünkü okuyunca gerçekten üzülmüştüm.Annelerin evlatlarından hiç ayrılmadığı çocukların babasız büyümediği bi vatanda yaşamak dileğiyle sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?