Şehit haberi böyle mi verilir?

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm şehit ailelerine sabırlar diliyorum.
İnsanın yüreği düğümleniyor. Ne desek boş . Ateş düştüğü yeri yakıyor .. :KK43:
...

Partilerden tamamen alakasız bir soru soruyorum. Lütfen devlette , hükümetle bağdaştırmayın.
Onlarca böyle video var nette. Kapıda bir anda komutanlar / askerler v.s tarafından verilen haberler. Ve kameralar eşliğinde yapılıyor çoğu.
Burada tepki toplayan kısım ne merak ettim ? Göremediğim birşey mi var ?

Geçenlerde yine bir şehidin haberini kameralar önünde verdiler kanal d vs de büyük bir istahla yayınladı. Medya on ayak oluyor böyle durumlara. Hepsi menfaatinin peşinde tabii. Aciyla ici parcalanan anne/baba kimin umrunda

Az önce izledim anneni o haline çok üzüldüm şehit üstünden pirim yapıyolar kamera karşısında böyle habermi verilirmiş yaşlı insanlar yüreğine inseydi napıcakları acaba yine yayınlıcaklarmıydı pis köpekler hepsinden nefret ediyorum

Geçenlerde yine bir şehidin haberini kameralar önünde verdiler kanal d vs de büyük bir istahla yayınladı. Medya on ayak oluyor böyle durumlara. Hepsi menfaatinin peşinde tabii. Aciyla ici parcalanan anne/baba kimin umrunda

Nette bunun gibi onlarca haber var. Bir şehit annesi kapıyı açıp açmaz haberi veriyorlar ve bu günlerce yayınlandı.

Şimdi bu haber de şehit ailelerini kullanmak değil mi ? Giden siyaset yapıyor tamam , medya neden yapıyor ? Bunun üzerinden prim topluyor. Siyaset yapıyor , siyasete dem vurmaya çalışıyor..

Nette bunun gibi onlarca haber var. Bir şehit annesi kapıyı açıp açmaz haberi veriyorlar ve bu günlerce yayınlandı.

Şimdi bu haber de şehit ailelerini kullanmak değil mi ? Giden siyaset yapıyor tamam , medya neden yapıyor ? Bunun üzerinden prim topluyor. Siyaset yapıyor , siyasete dem vurmaya çalışıyor..

Tabiiki asıl medya sömürüyor şehit haberlerini. Mesela gecenlerde nokta dergisi bir kapak yapti kapakta Erdoğan'a hakaret etmek için şehidin al bayrağa sarılmış tabutunu kullanmislardi. Kimse buna bu şekilde bakmıyor ama orda Erdoğan'dan cok şehide hakaret var bence. Çünkü vatan için can vermis birini sen algi oyunun için kullanmaktan cekinmiyorsun.

İşte bu yüzden uzun zamandır sehit haberlerini takip etmiyorum kanallardan ya da gazetelerden. Çünkü sahteler bana göre. Uzuntuleri samimi değil. Samimi olsalar ailelerin acili cigliklarini yayinlamazlar. Ya da algi operasyonları için kullanmazlar sehitlerimizi.

Az önce izledim anneni o haline çok üzüldüm şehit üstünden pirim yapıyolar kamera karşısında böyle habermi verilirmiş yaşlı insanlar yüreğine inseydi napıcakları acaba yine yayınlıcaklarmıydı pis köpekler hepsinden nefret ediyorum

benim de aklıma geldi, kalp krizi geçirebilirdi insanlar, ama o zaman daha çok reyting yapmış olacaklardı, o kadar vicdan olsa

PKK'yla silahlı mücadeleye devam ama ben oğlumu askere göndermem diyenler iyi izlesin bunları. Bunun alt metni başkasının evladı şehit olsun, başkası acı çeksin demektir. İşte olan hep bu insanlara oluyor. Allah sabır versin, dayanamadım bakmaya. Oradaki şova saygı sınırları içinde kalarak yorum bile yapamayacağım için susuyorum. İki gün sonra evlerinden almasalar bari bayrakları.

davutoğlu hakkında soruşturma başlatılmasını istemiş kaymakamın

heyt bizim ilçede de şehit var.ünlü olma sırası bize de geldi tavrı gibi.hiç hoş olmamış.kameralar olmasa da teselliye gitsen,elinden geleni yapsan,acısını paylaşsan.o zamanda kimsenin haberi olmaz ama değil mi?iyide kaymakamın reklama ne ihtiyacı var ki?böyle bir şey yapmış.

Son günlerde sinirimi zıplatan haberlerden bir diğeri! Oldu olacak Seda Sayan sunsun şehit haberlerini, ardından da damat adayı seçip göbek atarlar!

davutoğlu hakkında soruşturma başlatılmasını istemiş kaymakamın
Kesinlikle başlatılmalıydı, doğru bi karar olmuş. Peşini bırakmadan gerekli yaptırımı uygularlar umarım.

"Gizlice çekilmiş." açıklamasını duyduğumdan beri ayrıca şoktayım.

Videoda ayan beyan görünen, yüzüne yüzüne patlayan flaşları fark etmedin diyelim.

Aileyi daha iyi çekebilmek için kadıncağızı teselli etmeye yanına giden insancıkların nasıl köşeye itildiğini de görmedin.

Ama nasıl bi gizli çekim ki bu ziyaretten hemen sonra bizzat kaymakamlığın resmi sitesinde yayınlanıyo? En az bi düzine fotoğrafla galeri oluşturularak hem de.

Kesinlikle başlatılmalıydı, doğru bi karar olmuş. Peşini bırakmadan gerekli yaptırımı uygularlar umarım.

"Gizlice çekilmiş." açıklamasını duyduğumdan beri ayrıca şoktayım.

Videoda ayan beyan görünen, yüzüne yüzüne patlayan flaşları fark etmedin diyelim.

Aileyi daha iyi çekebilmek için kadıncağızı teselli etmeye yanına giden insancıkların nasıl köşeye itildiğini de görmedin.

Ama nasıl bi gizli çekim ki bu ziyaretten hemen sonra bizzat kaymakamlığın resmi sitesinde yayınlanıyo? En az bi düzine fotoğrafla galeri oluşturularak hem de.
evet özrü kabahatinden büyük, böyle insanlar nasıl yönetici olabiliyor anlamıyorum

konuya ilk yorumum yuh olmuştu, hala da aynı şeyi söylüyorum, ama nette ufak bi gezinti yaptım kamera karşısında verilen şehit haberleri dolu, onlar neden haber olmadı ki?

gibi.

X