- 8 Haziran 2012
- 5.278
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Kırşehir'de Başbakan'ın korumak üzere Kayseri'den Ankara'ya giden çevik kuvvet otobüsünün devrildiği kazada şehit olan 3 polis memuru için Kayseri'de tören düzenlendi. 3 polis şehiti için Kayseride havanın yağışlı olması nedeniyle Emniyet Müdürlüğü yerine, Dünya Ticaret Merkezi salonunda hazin bir tören düzenlendi. Şehit polis Abdullah Kılıç'ın, ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde hemşire olan eşi Esma Kılıç, 2 yaşındaki kızı Ceylin Zehra ile geldi. Esma Kılıç, "Biz buradayız, benim kocamı bu yağmurda oralara gönderenler nerede?" diyerek kendisine başsağlığı dileyen, aralarında milletvekillerinin de bulunduğu protokole, "Hakkımı helal etmiyorum" diye bağırdı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/49295/Sehit_esi_hakkini_helal_etmedi.html
Kırşehir'de Başbakan'ın korumak üzere Kayseri'den Ankara'ya giden çevik kuvvet otobüsünün devrildiği kazada şehit olan 3 polis memuru için Kayseri'de tören düzenlendi. 3 polis şehiti için Kayseride havanın yağışlı olması nedeniyle Emniyet Müdürlüğü yerine, Dünya Ticaret Merkezi salonunda hazin bir tören düzenlendi. Şehit polis Abdullah Kılıç'ın, ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde hemşire olan eşi Esma Kılıç, 2 yaşındaki kızı Ceylin Zehra ile geldi. Esma Kılıç, "Biz buradayız, benim kocamı bu yağmurda oralara gönderenler nerede?" diyerek kendisine başsağlığı dileyen, aralarında milletvekillerinin de bulunduğu protokole, "Hakkımı helal etmiyorum" diye bağırdı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/49295/Sehit_esi_hakkini_helal_etmedi.html
Saçmalığa bak ,ne olacak tabiki görevini yapmak için gidecek ,Başbakan diyorsunuz boru mu ,Bir ülkenin BAŞBAKANı koruması olmadan mı gidecek ..
Ha bi de cumhuriyet gazetesi olduğunu yeni gördüm altta ..
Hiç kaale alacağım bir gazete değil o yüzden yazması da çok normal ..
Hani başbakanı milyonların duası koruyordu?
Koruyor zaten korumasa bu kadar uzun dönemdir başta olmazdı
Saçmalığa bak ,ne olacak tabiki görevini yapmak için gidecek ,Başbakan diyorsunuz boru mu ,Bir ülkenin BAŞBAKANı koruması olmadan mı gidecek ..
Senin arkandan milli yas ilan edilmeyecek Tayyip. Bir Anıtkabirin olmayacak. Öldüğünde yaşamının anlamsız kalacağı kadar değerli bir yaverin olmayacak. Kimse senin ölüm tarihini hatırlamayacak. Senin için milyonlar ayaklanmayacak. Askerler üzüntüden bayılmayacak. Yabancı dillerde Tayyip gibi olmak diye "şerefli olmayı" anlamlandıran deyimler olmayacak. Gençler hiç görmediği ATA'sının imzasını göğüslerine, kollarına, bedenlerine kazırken, seni yanına aldığı için Allah'a dua edecek! Ölümünden onlarca yıl sonra ölümünü okuyan gençler senin için gözyaşı dökmeyecek. Sen sadece öleceksin. Arkanda sadece nefret bırakarak, hatırlanmamak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?