• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehirlerarası Nakliyat Acillll!!

Haticem03

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
13
4
6
31
Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var istanbuda oturuyorum tayinimiz doğuya çıktı nakliyat firması bulmamız lazım çevremizde taşınan arkadaşlarımızın hepsinin eşyaları kırıldı onerebileceginiz bi firma var mı lütfen yardımcı olun

Nakliyat firması bilmiyorum fakat ben bir mahalleden diğerine taşındığımda dahi çizilen eşyalar oldu çok değildi şükür. Benimde şehir değişikliği olacak gibi bu sene sonu. Eski gözden çıkarabildiğim kadar eşyayı eleyip öyle bir yoluna bakacağım. Yardımcı olamadım ama konu yukarılara taşınsın bir gören olur elbet.

Ben Ankara'da kısa mesafede taşındım, garantili taşıma yaptılar. Geldiler tüm evi topladılar (ben sadece iç çamaşırlarını topladım, ayıp olmasın diye), kendi kutularını yaptırmışlar zaten, kutu vs sıkıntısı da olmadı. Garsntili olduğu için ücret fazla olabilir ama bilemem. İsterseniz özelden ismini söyleyebilirim(burada reklam olur belki, bilemedim) arar görüşürsünüz, istanbuldan gideceğiniz yere taşırlar mı konuşursunuz bi.

Daha 5 ay önce İstanbul içinde ev tasidım bi esyam bile cizilmedi çok güzel taşıdılar aynı firma gideceğimiz yere taşıma yapmıyor malesef inşallah doğuya taşınan arkadaşlardan yazan olur

Garanti vererek taşıma yapan firmalar oluyor. Eğer bu konuda çok hassassanız garanti verecek firmalara taşıtın. Reklam olur mu bilmiyorum ama armut.com 'dan alternatifli bir çok firmadan teklif alabiliyorsunuz. Sadece nereden nereye taşınacağınızı ve evin kaç+1 olduğunu söylüyorsunuz size teklifler geliyor. Yakın zamanda taşındığım için biliyorum. 5 dakikalık mesafede taşınmamıza rağmen bardaklarımdan kırılanlar olmuştu ve vantilatörün ayağını kırmışlardı.

Back