Şehirler arası taşınma

crn_21

Aslan anası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
3.387
4.489
36
Kızlar selam. Önceki konulardan hatırlayan çıkar belki. Geçici olarak kv evindeydik. Evi tasiyabilmemiz kesin değildi ve şükür ki tasinmamiz netlesmisti ev arıyorduk. Aranan ev çok şükür bulundu. Bugün sözleşmeyi yaptık 💗 aranızda bu konuda tecrübeli olan varsa şehirler arası nakliyede bizi nasıl bir süreç bekliyor paylaşırsa sevinirim. Duyduğumuz kadarıyla sigortalı nakliye olunca eşyalar 2-3 güne anca geliyormuş bu doğru mu? Birde normalde TV vs tarzı elektronikler ve kaybolmasını istemediğimiz kıymetli eşyalar için eşim arabayla gitcekti ama işten o kadar izin alamiyor birde araba masrafı zorlicak o yüzden ne var ne yok mecbur kamyona yuklencek. Bu tarz eşyalar için ne yapabiliriz? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim 😘

Kızlar selam. Önceki konulardan hatırlayan çıkar belki. Geçici olarak kv evindeydik. Evi tasiyabilmemiz kesin değildi ve şükür ki tasinmamiz netlesmisti ev arıyorduk. Aranan ev çok şükür bulundu. Bugün sözleşmeyi yaptık 💗 aranızda bu konuda tecrübeli olan varsa şehirler arası nakliyede bizi nasıl bir süreç bekliyor paylaşırsa sevinirim. Duyduğumuz kadarıyla sigortalı nakliye olunca eşyalar 2-3 güne anca geliyormuş bu doğru mu? Birde normalde TV vs tarzı elektronikler ve kaybolmasını istemediğimiz kıymetli eşyalar için eşim arabayla gitcekti ama işten o kadar izin alamiyor birde araba masrafı zorlicak o yüzden ne var ne yok mecbur kamyona yuklencek. Bu tarz eşyalar için ne yapabiliriz? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim 😘
Tv vs tasıyorlar zaten hicbirsey tasimaniza gerek yok. Yukleyip goturuyorlar şehirler arasi uzakliga gore saat değisir ama uzun sürmüyor. Kiyafet ve mutfak esyalarini kolilerseniz yerlesmede pratik olur. Esasen kendileri de topluyor ama bırakirnca daginik duruyor

Kaybolmasını istemediğiniz elektronik derken. Ev esyası kamyona yüklenir bilgisayar ve benzerlerini yanınıza alırsınız. Büyük şirketlerde sorun olmaz da fiyatı da ona göre olur.

Esyalari siz tek başına mı kolilemek için gideceksiniz? Televizyon vs değilde daha küçük parçalı altın vs şeyleri kendiniz taşıyın otobüsle veya uçakla gidip gelirken

Kesinlikle ucuza kaçmayın. Sonrasında muhatap bulamamak inanılmaz yorucu ve üzücü olur. Ucuz olan bilin ki yalap şap yapıyordur. Kolileri kendinizin toplamasını öneririm. Taşınırken hangi koli hangi odaya ve içerisinde ne var üzerine mutlaka yazın. Yerleştirmesi çok kolay oluyor. Ben şehirler arası taşınmadım ama şehiriçi için herşeyi yıkayıp paklayıp poşetleyip kolilere yerleştirdim. Yeni evde birdaha temizlik derdiyse uğraşmadım. Sonrasında uğraşmaktansa öncesinde uğraşmak daha mantıklı geldi. İyiki de yaptım dedim.

İyi bir şirketle anlaşırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.Senelerdir oradan oraya taşınıp duruyorum,hiç bir sıkıntı yaşamadım bu konuda.Siz sadece kıyafet ve kap kacak koliliyorsunuz,beyaz eşya ve mobilya söküp takma işleri tamamen onlara ait.Eşyanin iki üç gün bekleme durumu yok,genelde iki üç ev eşyası birlikte taşıyorlar şehirler arası olan nakliye şirketleri,rotaya göre yerleştiriyorlar eşyayı.

o evden taşınında nasıl taşınırsanız taşının

siğorta yaptırabilirsiniz nak firmasına

yeni evinizde huzurla oturun

İyi bir şirketle anlaşırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.Senelerdir oradan oraya taşınıp duruyorum,hiç bir sıkıntı yaşamadım bu konuda.Siz sadece kıyafet ve kap kacak koliliyorsunuz,beyaz eşya ve mobilya söküp takma işleri tamamen onlara ait.Eşyanin iki üç gün bekleme durumu yok,genelde iki üç ev eşyası birlikte taşıyorlar şehirler arası olan nakliye şirketleri,rotaya göre yerleştiriyorlar eşyayı.
Eşim duymuş bunu birinden sigortalı olunca gelmesi uzuyor diye. Bi mantık kuramamistim ama yaşayıp gorcez.

Sigortalı geç gelir mi bilmiyorum ama kesinlikle sigortalıyı tercih edin. Yıllar önce bir tanıdığımızın eşyalarının taşındığı kamyon kaza yaptı, şoför öldü. Eşyalar gitti, yeniden ev kurmak zorunda kaldılar sigortaları olmadığı için.. :/

Sigortalı geç gelir mi bilmiyorum ama kesinlikle sigortalıyı tercih edin. Yıllar önce bir tanıdığımızın eşyalarının taşındığı kamyon kaza yaptı, şoför öldü. Eşyalar gitti, yeniden ev kurmak zorunda kaldılar sigortaları olmadığı için.. :/
Ay Allah korusun valla çok kötü olmuş. 1-2 kıymetli eşya derken hepsi gitmiş yazık. Şehirler arası olduğu için mecbur sigortalı bakicaz zaten. Gorumceye kalsa tanıdık kamyoncu buldu bizde amele bulursak olurmuş 😒🤣

Ay Allah korusun valla çok kötü olmuş. 1-2 kıymetli eşya derken hepsi gitmiş yazık. Şehirler arası olduğu için mecbur sigortalı bakicaz zaten. Gorumceye kalsa tanıdık kamyoncu buldu bizde amele bulursak olurmuş 😒🤣

Hee aynen diyip geç, yardıma gelmeyecekse fikir de vermesin 😬🤣

Kutuları duruyorsa kutularına koyun yoksa battaniye + patpata sarın.

Tv nin karton kutusu yoksa sigortalanmiyordu onun dışında herseyi çok güzel paketleyip taşıyorlar iyi bir taşıma şirketi bulursanız bir ek şeye el sürmek zorunda kalmazsınız
Ben bi cok kez taşıdım kendim koliledim günlerce uğraştım adamlar çok pratik
Son taşınmam da özellikle çok kolay oldu
Kişisel eşyalarımı ben paketledim onun dısinda herseyi hallettiler mutfak vs..

Eşim duymuş bunu birinden sigortalı olunca gelmesi uzuyor diye. Bi mantık kuramamistim ama yaşayıp gorcez.
Bizim aynı gün geldi şehirler arası kaç saat var bizi4 saatlik yerdi en güzeli sigortalı ben bi çok kez taşındım zor bir süreç zaten taşınma en azından en kolay şekilde olsun

Tv nin karton kutusu yoksa sigortalanmiyordu onun dışında herseyi çok güzel paketleyip taşıyorlar iyi bir taşıma şirketi bulursanız bir ek şeye el sürmek zorunda kalmazsınız
Ben bi cok kez taşıdım kendim koliledim günlerce uğraştım adamlar çok pratik
Son taşınmam da özellikle çok kolay oldu
Kişisel eşyalarımı ben paketledim onun dısinda herseyi hallettiler mutfak vs..
Kolilemeyi bizde yaptık su an ev taşınmaya hazır bekliyor. Sadece tv falan arabayla gitcek olmamıza guvenmistim ve kutusu yok malesef. İyice sarcaz artık o zaman.
Bizim aynı gün geldi şehirler arası kaç saat var bizi4 saatlik yerdi en güzeli sigortalı ben bi çok kez taşındım zor bir süreç zaten taşınma en azından en kolay şekilde olsun
Bizim mesafe uzun. Normal arabayla 9-10 saat sürüyor. Ben en fazla ertesi gün gelir diye tahmin ediyordum hep. Eşimin duyduğu şey saçma geldi. Yarın öbür gün ayarlicaz nakliyeyi ne dicekler bakalım

Bir bilgim yok da sadece taşınmamıza çok sevindim.

Yeni yuvanızda sağlıkla,mutlulukla,huzurla yaşayın inşallah arkadaşım.

Biz sigortalı yaptırdık, öyle ekstradan geciktirme olmadı. Ama firmayla iyi konuşun, normal nakliyeci göndersinler. Vinç olsun, nakliyeci sayısı ne kadar çok olsa o kadar iyi. Biz 3-4 taşınma yaptık, mobilyalar yıpranıyor, orası burası eziliyor bir az ama elektronikte sorun yaşamadık şimdiye kadar.

Tabi konuşurken eşyaları sarmak için patpat var mı yok mu sorun. Kolilerin taşınma süresi de daha çok başka müşterinin olup olmamasına bakar. Başka müşteri varsa bir gün orda oyalanırlar. Bizim mesela bir Önceki şirket iyiydi memnun kaldım, ama son taşınma o kadar kötüydü ki. Her şeyi de baştan konuşmuştuk ama nafile.

şehiriçi ya da yakın mesafe için haklı görümce. Hem daha uygun gelir hem de kamyonda sadece sizinkiler olduğu için kaybolma ihtimali de oluşmaz.

X