Herkese hayırlı akşamlar dilerim....
2021 Aralık ayında pcos hastası olduğumu öğrenmemle serüvenim başladı ilk başta regl düzeni için Devlet hastanesine gittim onlarca kan tahlili vs hormonlarda sorun olmadığını ve hsg çektirmem gerektiğini söylediler bu iş ilk baştan canımı sıkmaya başlayınca özele gitmeye karar verdik.
Özelde hsg çektirdim ve hafif bir perdem olduğunu ama bunun gebeliğe engel olmadığını söyleyip 6 ay kadar doğal yolla deneyin olmazsa perdeyi alalım dediler. Burdanda erken sonuç alamayacığımı düşünerek farklı hastane arayışına geçtim Hacettepe nin başarı oranını göz önünde bulundurarak ilk bulduğum Doktor a randevu aldım oda 2 ay takipsiz klomen tedavisi verdi fakat sonuç yine 0 dı aynı doktor Tüp bebek uzmanı olan Sezcan Mümüşoğluna yönlendirdi. Sezcan hoca gercekten cok ilgili cok güler yüzlü bir doktor. Aşılama deneyelim dedi ve ilk asilama tedavim baslamis oldu soylenilen herseye harfiyen uydum 4 tane yumurtam gelişti fakat aşılama tutmadı. İkinciye geçelim denildi onada tamam dedik ve bu seferde 5 yumurtam gelisti tüm ısrarlarıma rağmen Sezcan hoca bu riski kabul etmiyorum tedavi iptal tüp bebeğe geçelim bu degerlerle güzel sonuç elde edilir dedi... Fakat 3 yıllık evlilik sartını karsılamıyordum. Orasıda iptal oldu bu surede 6 ay coktan gecmisti aynı özel hastaneye tekrar döndüm ve doktorum gitmisti bende isinde iyi olan farkli bi doktor buldum. Bu doktorumda hsg goruntulerime bakarak alinmasina gerek yok ben bunu perdeden saymiyorum diyerek bir ton kan tahlili daha istedi
ben iyice kafa karisikligi icinde kaldim ayni doktorumun istedigi tahlilleri yaptiricam ama iyi bir doktor arayisim hala devam ediyor Şehir Hastanesi hakkinda guzel yorumlar okuyorum o hastanenin tum Kadin dogum doktorlarini arastirdim ve Hacer Hocada karar kıldım sizlerden bu konu hakkinda yardim istiyorum. Hacer hocaya gideniniz oldumu? Daha önce benimle aynı veya benzer sorunlar yasamıs olanlar varsa tecrubelerinizi önerilerinizi merak ediyorum. Teşekkürler