Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ücretli ama özel kadar değil ücretiArkadaşlar sehir hastanelerinde burun estetiği ücretli mi?
Hiç bilmiyorm 10 vardır üzerini bilemem. Doktor söyler ztn eğer büyükşehir de isen sıra var 2 sene bekle diyolar otomatikman olamıyorsun zatenTesekkur ederim . Tip fakultelerinde çok pahalı. Aşağı yukarı fikriniz var mı ne kadardır?
Valla öncesi sonrası atan biri vardı sende görmüşsündür öncesi sonrasından iyi büyük kriz psikolojik savaşCuzi de olsa bi sey odeniyormus. Ama ciddi bir sorunun yoksa devlet hastanesinde yaptiracagina hic yaptirma. Bazen insanin kendisi abartabiliyor, estetik gunumuzde adeta bi trend oldu, coook normal burunlar goruyorum ameliyat olmak isteyen. Devlette neden olma cunku yetenekli doktorlar zaten kendi yerini aciyor bu bir ya da ozel hastaneye daha fazla paraya transfer oluyorlar. Ikincisi iyi birini de bulabilirsin tabii ki ama yogunluktan senle surecte ne kadar ilgilenebilir onu da dusun. Bu boyle oldum bitti isi degilmis cunku. Takip onemli.
Teşekkür ederimCuzi de olsa bi sey odeniyormus. Ama ciddi bir sorunun yoksa devlet hastanesinde yaptiracagina hic yaptirma. Bazen insanin kendisi abartabiliyor, estetik gunumuzde adeta bi trend oldu, coook normal burunlar goruyorum ameliyat olmak isteyen. Devlette neden olma cunku yetenekli doktorlar zaten kendi yerini aciyor bu bir ya da ozel hastaneye daha fazla paraya transfer oluyorlar. Ikincisi iyi birini de bulabilirsin tabii ki ama yogunluktan senle surecte ne kadar ilgilenebilir onu da dusun. Bu boyle oldum bitti isi degilmis cunku. Takip onemli.
bende de ayni sikinti vardi, zor biliyorum, iki adim atsan yoruluyorsun bir de nefes alamadigindan, beni boyle yollarda sisman insanlar falan sollar gecerdi. Ben de nefes nefese kalirdim. Ama bence ozel bi doktor bul. O azicik estetik dedigin sey azicik degil :)Benim burun içinde kemik egriligi var . Bu durum nefes almada sıkıntı yaratıyor. Özellikle grip olduğum zaman açamıyorum burnumu. Ve geceleri horlama da başladı çok yorgun uyanıyorum. Doktor eğrilik için zaten bir müdahale yapacak. Bu esnada azıcık da estetik yapacak:)