Şehir değiştirmek

Erkek nerde bulursa yapar. Kadin biraz daha duygusaldir ama siz zaten ailenizden uzaksınız. Bu yüzden bence durdugunuz kabahat ben sehir değil ulke değiştirdim. Burada kendi tarafımdan kimsem yok. Siz sizi yoran bir yerden sakin bir yere tasinmak istiyorsunuz ne güzel keske imkanim olsa da bunu yapabilsem. Belki ilerde... Ege nin insanlari cok tatlıdır. Hemen alisacaginiza eminim. Isi de sorun etmiyorsunuz. Baktiniz olmuyor. Dönersiniz geri. Ama olacagindan da suphem yok. Cocugunuz varsa bakacak birileri olmaz yaninizda. Onun haricinde hicte birsey olmaz

Muğlanın ilçesinde yaşıyorum,yaşam harika ama asla ucuz değil.
Dalaman sıkıcı ama uygun fiyatlı ,dalamanı seçeceğime köyceğizi seçerim.fethiye de güzel.marmaris ve bodrum güzel ama pahalı.göcek pahalı ama çok sakin gelebilir.Datça da düşünebilirsiniz bence çok güzel.urlanın da güzel olduğunu düşünüyorum.Bir anda çok sezsiz bir yere gitmenizdense ilçe merkezine yerleşmek daha rahatlatıcı olabilir sizin için.
Mutlu olup olmayacagını buradakiler bilemez senin beklentilerine ,gittiğin yerde karşılaşacagın çevreye göre değişir.
Bazıları sosyal aktivite (tiyatro,sergi) yok diyor ama İstanbulda ne kadar sinemaya gidiyor?Bu da önemli.Devamlı bir tiyatro izleyicisi,ilgi alanına göre sergileri takip eden biriysen beklediğini bulamayabilirsin.Ha yok ben sandalyemi alayım manzarada oturayım,sahile çıkayım bi rakı balık sohbeti yapayım bunlar beni mutlu eder dersen seversin.doğa yürüyüşü yazlık konserler,kafeler ilgini çekiyorsa seversin.avm gezen,kıyafetini markalardan almak isteyen biriysen zor olur.Yani demem o ki ,sana bağlı.
Bu yıl pandemi ile birlikte acaip bir göç var buraya.Herkes burada yaşamak istiyor nasıl olacak bilmiyorum. küçük İstanbul olacağız yakında.

maalesef kısa tatiller göz boyuyor olabilir. çünkü ufak bir belde ilçe vs bile zor. en basitinden markette aradığınız birşeyi bulamayacaksınız büyük şehir gibi herşey elinizin altında olmayacak. hele bir de yazlık yer ise nasılsa yazlıkçılarda para var mantığı ile sebze meyve bile 2-3 katı olacak ve kimse sizin orada temelli oturduğunuza bakmayacak.

Havalimanı olması açısından en çok istediğim yerlerden biriydi
Havalimanina kis aylarinda ancak en az 12 saatlik aktarmalarla gelebilirsiniz malesef.iliskiler biraz degisik biz kimseyle gorusmeyiz ev oturmasina gitmeyiz kimseyide kabul etmeyiz esli olarak cunku sonunda mutlaka olay cikiyormus oyle duyuyoruz.iki kere dusunmek lazim mutluluklar dilerim

Ben istanbul aşığıyım ama İnan’ın ben bile sıkıldım.
Trafik her daim felç , insan kalabalığı , insanların çoğu şart kurnazı hep birbirini kandırma üstüne kurulu ilişkileri , kazandığın paranın yarısı kira şu bu derken çöp
İstanbul’da yaşayacaksan aylık gelirin en az 20 bin olmalı bence
Neyse konuyu çok dağıttım.
Eğer eşin seninle aynı fikirde ise işte sorun olmayacaksa haritadan yer beğenin :)
Baktınız yapamıyorsunuz gelirsiniz geri İstanbul kaçmıyor ya :)

Kucuk yerin oyle cokta buyuk sorunu olmaz tek sorununuz ilk zamanlar yalnızlık cekersiniz sonra konu komşu muhabbeti felan derken oda kalmaz imkan varsa korkmayin keske herkesin hayali bu kadar yakin olsa

Bir İstanbul aşığı ve şu an çokk uzakta biri olarak saydığınız şeyler bile özlemimi azaltmadı İnsan ilişkileri burda da aynı, burda da birbirini kandıran, yüzüne gülen , dedikodu yapan çok , üstüne bide dışardan geleni sevmiyorlar. Burda trafik yok ama napayım gidilecek doğru dürüst yeri olmayan şehri. Sonunda gidilecek yeri olsun trafiğe razıyım. İstanbul'da hastanesi olsun, cafesi olsun, sosyal etkinliği olsun alternatifi çok. Biz 2 memur güzel de yaşıyorduk. Canım İstanbulum

Bende sizin şu an yaşadığınız özlemi yaşamaya cesaret edemediğim için halen İstanbuldayım.

Bende sizin şu an yaşadığınız özlemi yaşamaya cesaret edemediğim için halen İstanbuldayım.
zorunlu olmasa kılımı kıpırdatmazdım, görev için mecbur..İstanbul'un ne kadar güzel ve ayrıcalıklı olduğunu burda daha da anladım. Ha burda yaşayanlar buraya bayılıyor, onlara göre çok güzel onlara göre İstanbul öcü ama inanın ki kıskançlık , dedikodu,çekememezlik burda hayli hayli. İstanbuldan gelen birinin konuşması, aynı düzeyde olsa bile aldığı eğitimi, görgüsü çok çok farklı, insan içindeyken anlayamıyor, sizin kibarlığınız bile burda garip geliyor vs vs . Dön dolaş hep aynı yerler. Neyse..herkes mutlu olduğu, olacağı yerde yaşar inşallah..

Doğrudur küçük yerde hayatta küçük
Dünyanız ufkunuzda yaşadığınız yere göre ufalıyor.
Umarım en tez zamanda mutlu olacağınız yerde yaşarsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…