Egede sahil kasabasında yaşıyorum. evinizz yoksa ve almayı düşünüyorsanız ev fiyatları aşırı pahalı aynı şekilde kiraları da çok yüksek. Pazarı pahalı haftasonu merkeze denize asla gitmiyoruz. Kalabalığı sevmiyorum. En güzel kış mevsimi tam kafa dinlemelik kimsecikler yok. Büyükşehir hayatına alışmış insanlar için bir noktadan sonra sıkıcı gelebilir. Çünkü gerçekten her gün denizi dalgaları dağları ağaçları görmek insanı bayıyor. En yakın alışveriş merkezi (baya küçük bir yer) 35 km mesafede. Arabanız varsa pek sorun olmaz ama şehiriçi dolmuşlarıyla ulaşım baya sıkıntı
Ben 10 yildir dalaman da yasiyorum.oyle hayal.ettiginiz gibi degil.siz tatilde gelip hayran kaliyorsunuz ama biz 6 ay issiziz.yabancilari sevmezler tutmazlar desteklemezler bircok isyeri 6 ay icinde kapanir.yerliler birbirini tutar ahbapcilik ve dedikodu malesef var.sosyal hayat sifir.okullar fena degil.cocuklar icin spor etkinlik sifir.ben imkanlarimi zorlayip kizim ilkokulu bitirince gidecegim buradanÇok güzel açıklamışsınız. Çevre konusuna gelince ben buraya da yeni geldiğim için çevrem yok desem yeridir. Eşim de daha ağır çalıştığı için aylardır arkadaşlarını görmüyor desem inanın. Yani öyle burada çevreye bağlı insanlar değiliz.
maalesef öyle hayallerimiz yok o kadar hayalperest değiliz. Burada ki işimizi aynen devam ettiricez farklı bir iş yapmayacağız. Ama küçücük bir şehirde büyüyen bir insan olarak en çok zorlandığımız şey burda ki karmaşa. Bir yere gitmek için bütün günümü harcamaktan yoruldum. Kafa dinlemek için çıktığımız haftasonu gezmelerinde insan kalabalığından bunalıp yeter evde kafayı dinleyelim demekten yoruldum. Yani basitliği özledim. Hayatın basitliğini özledim gerçekten.
Her çıktığımız tatilde örneğin Bodrum,Ayvalık,Dalaman vs hep aynı hayalle dönüyoruz. İşte kısa tatiller göz mü boyuyor dediğiniz gibi hayaller hayatlar mı olacak kestiremiyorum
Ben 10 yildir dalaman da yasiyorum.oyle hayal.ettiginiz gibi degil.siz tatilde gelip hayran kaliyorsunuz ama biz 6 ay issiziz.yabancilari sevmezler tutmazlar desteklemezler bircok isyeri 6 ay icinde kapanir.yerliler birbirini tutar ahbapcilik ve dedikodu malesef var.sosyal hayat sifir.okullar fena degil.cocuklar icin spor etkinlik sifir.ben imkanlarimi zorlayip kizim ilkokulu bitirince gidecegim buradan
Nerede yaşadığınızı çok merak ettimEgede sahil kasabasında yaşıyorum. evinizz yoksa ve almayı düşünüyorsanız ev fiyatları aşırı pahalı aynı şekilde kiraları da çok yüksek. Pazarı pahalı haftasonu merkeze denize asla gitmiyoruz. Kalabalığı sevmiyorum. En güzel kış mevsimi tam kafa dinlemelik kimsecikler yok. Büyükşehir hayatına alışmış insanlar için bir noktadan sonra sıkıcı gelebilir. Çünkü gerçekten her gün denizi dalgaları dağları ağaçları görmek insanı bayıyor. En yakın alışveriş merkezi (baya küçük bir yer) 35 km mesafede. Arabanız varsa pek sorun olmaz ama şehiriçi dolmuşlarıyla ulaşım baya sıkıntı
Böyle bir posta ihtiyacım varmış
Merhabalar hanımlar ist'danim beni de araniza alin zira cok dertliyim etrafımda kimseyle de paylaşamayacağım bir konu çünkü herkes taraflı oluyor benim derdim aileme yakın oturuyorum 9 yıllık evliyim eşim ilk evlendigimiz de evimize yakın çalışıyordu anadolu yakasindayiz ama evliliğin 3. Ayında ist avrupa yakasında calismaya başladı ve o zamandan bu yana bana hep ben sana demiştim daha merkezi yerde oturmalıyız hel anneme yakın olayım derdinden ben yollardayim diye 2 doğum yaptım ve ikisindede annem kardeşlerim babam hep desteğim oldu hee ihtiyacimda onlar benim yanımda ben onların yanında oldum şimdi biz evi sattık ve yeni bir ev aldik ve ben tekrar hamileyim ve aileme daha yakin esimin isinede biraz daha uzak ben bencillik mi ediyorum oğlumun okulu benim hamileligimi iyi geçirmem için anneme yakın olayım ki diyorum hayat şartlarımız biraz daha iyi olsun ben oğlundan sonraki hamileligimde çok zor bir hamilelik geçirdim ve bebeğim de kalp hastası olduğunu öğrenince psikolojik olarakda büyük bir yıkım yaşadım zor zamanlar geçirdim doğumdan sonrada kaybedince panik atak hastası oldum ve heran bana bişey olacakmış ogluma bisey olacakmis gibi 2 yıldır ben zordayim destek aliyorum yani çok uzun tuttum ama ben bencillik mi yapıyorum eşim için başka biryere mi gitmeliydim korkuyorum yalnız bir yerde olmaktan hele ki doğum yapacağım subatta ve pandemi var bitecek gibi degil surekli benimle tartışmak için an kolluyor eşim başına kakiyor
Muğla'nın bir ilçesinde yaşıyorum, maddi durumunuz Orta halli ise size Dalaman'da bir hayat kurmanızı tavsiye edebilirim, kiralar çok Uygun (diğer ilçelere oranla arkadaşım 700 TL kira ödüyor bense 2000) pazarda oldukça ucuz hele İstanbul'dan sonra pazara gidince şok olacaksınız herşey misss gibi ve ucuz fakat diğer ilçeler için aynı yorumu yapamiyacagim el yakıyor malesef