Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Segem-Sigorta Acenteleri Teknik Personel Sınav ve eğitimi
Merhabalar... 1 nisan İtibariyle yönetmeliklerde değişiklikler Olarak Zorunlu eğitim ve sınavı getirdiler. Sınav hakkında bilgi paylaşımında bulunalım turkbayragi Herşey çok güzel olacak kariyerini Sigortacılık alanında düşünen tüm arkadaşlara :hooray:
Merhaba canım,maalesef böyle bir uygulama çıktı Bende giriyorum bu sınava.250 adet soru örneği vermişler. hepsi birbiriyle benzer. 2günlük eğitimden sonra gircekmişiz sınava.Benim sınav eylül de. senin ne zaman?
Ben girdim 250 dediklerine bakma toplam aslında 60-70 soru yerlerini değiştirip yazmışlar.. Zorunlu tuttular ama ne kadar uygulanabilir bilemem..Eğitimler biraz sıkıcı geçiyor eğer bir tek imzan eksik olursa hakkın yanıyor eylülde benim kızkardeşim istanbulda girecek ben afyonda girdim Allah yardımcın olsun
canım tabii bilgi veririz bu programa sigortacı olmak isteyen veya sigortacı olanların Hazine müşteşarlığı tarafında zorunlu hale getirilen bir sertifikadır..Amaçları hergeçen gün ilerleyen bu sektörde eğitimli kişiler tarafından yönetmeliklere uygun işlemlerin yürütülmesini sağlamaktır.
Sınav kolaymış ya 2 günde eğitim gördüm. ben otomotiv sektöründeyim yetkili bayide...anadolu ve allianzın acenteliği var.. bu aydsa istanbulda eğitimim var inşallah.kafamı kaldıramicim:))