Şefkat Çetin Abdullah Öcalan'ın Öldüğünü İddia Etti.

Olmemis yalan habermis. Saatler oldu netleseli. Kaos yaratmak icin uydurulmus bir haber olsaydi bu kadar kisa zamanda netlige ulasmazdi. Ayriyetten mhpli bir vekilin iddiasiydi. O zaman kaosu yaratmak isteyen mhpli vekil diyeceksiniz.

Hic zannetmiyorum onun olecegine. Simdiki Turkiyedeki karisikligi daha da alevlendirmeye calisiyorlar. Ya zaten bu apo denen adam eceliyle de olse bir gun Turkiyenin yasayacagi karisikligi hic düşünemiyorum. .

Ne mi yapardım, gebertirdim tabi napıcam. İzin veriyim de tekrar sevdiğim birinin canını mı yaksın.

Bu arada kahraman gerillalarınıza it köpek diyoruz ama kusura bakmayın, o.ç. Yi açık açık yazamadığımız için öyle diyoruz.

Ama neden oyle diosun gerillalarda bi okadar selocan gbi sempatik :KK8:

:KK62:

Köpeklerini sokağa salmak, belediye otobüslerine falan molotof attırmak için zaman zaman çıkartılan haberlerden.

köpekler katil, teröristten daha namuslu.

burada tecavüzcüleri asalım, hadım edelim ... diyenlere üslubunuza dikkat edin diye uyarmayanlar teröristlere laf gelince nedense insancı olduklarını hatırlıyorlar. terörist direkt yaşama kastediyor aşağılık tacizciden ne farkı var.:KK12:

Son düzenleme:
köpekler katil, teröristten daha namuslu.

burada tecavüzcüleri asalım, hadım edelim ... diyenlere üslubunuza dikkat edin diye uyarmayanlar teröristlere laf gelince nedense insancı olduklarını hatırlıyorlar. terörist direkt yaşama kastediyor aşağılık tacizciden ne farkı var.:KK12:
Terörist gormuyorlar ki. Gerilla onlar gerilla. Hayir bir de samimi sekilde yazamayip kivranmalari da ayri hikaye

ölmemeli..
ölmesi gereken zaman bu zaman değil.. ortalık zaten karışık , bunuda üstüne koyup ülkeyı yakmaya kalkışırlar..

X