• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seffaf Tırnak Cilanizin Icine Limon Koyarak Bir Haftada Tirnak Uzatin

balik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
203
6
96
İzmir
arkadaslar ben kendımı bıldım bılelı hep tırnaklarım kısacıktı ve bı turlu tırnak yemeyı unutamıodum
taaa kıı bu formulu deneyene kadar sımdı yarım seffaf tırnak cılanızın ıcıne yarım lımonun suyunu sıkıyorsunuz ve aklınıza geldıkce (ben elımı agzıma goturdukce yaptım) suruyorsunuz çalkalamayı unutmayın ama...
rakı beyası renkınde bı karısım cıkıo ortaya ustelık bır kac kat surdugunuzde soyularak cıkartabılıyorsunuz bu sekılde butun lekelerı temıslıo tırnaktan işşte bır tasla ıkı kuss hem tırnak maskesı hem deee upusun tırnaklar
sonuca ınanamadım 1 haftada tırnaklarım acayıpp usadı . yalnıs sole bısıy var hasırladıgınıs karısım en fasla 1 ay kullanılabılır soora lımon cılayı bosuyo bence denemeye deger!
kırmısı ve bordo oje surmenın keyfıne vardım 20 yıldan soora bu benım ıcın vuslat oldu hadı bakalım deneyın yorumlarınısı beklıorumm:lepi:

bende denıycem.sağol canım.ama şunu anlamadım.bir kaç kat sürüp soyacakmıyız yoksa asetonla falan mı temizliycez.biraz daha açıklarmısın.

asetonla da temısleyebılırsın ama bır kac gun ust uste surdukten sonra hıfıf tırnagınla cılayı kaldırsan soyuluo zaten hem tırnakların asetondan yıpranmamıs oluyo takıldıgın bı yer olursa acıklarım ben cok faydasını gordum senın de ısıne yarayacak

arkadaşım bende 10 yıldır tırnak yiyom evlendim barklandım hala bırakamadım,
bu formülle nasıl bırakıcam o kısmını anlamadım.
Ben acı ojeyi bile umursamıyom gene yiyom:(

valla bende 25 yıldır tırnak yiyorum, hayatta bırakabileceğimi zannetmiyorum. formülü deneyemem ki ben abdest alıyorum 5 vakit, keşke başka bir formülü olsaydı tırnak uzatmanın. sadece limonu tırnaklarımıza sürsek aklımıza geldikçe olmaz mı acaba?

sağol canım hemen deniycem.yarım bir cilam ve limonum var evde.paylaşımın için teşekkürler

arkadaslar ben sadece 1 hafta savstım kendımle aklıma geldıkce surdum cılayı zaten o 1 haftanın sonunda sekle gırmeye basladıgını gorunce yemege kıyamıosunuz sımdı harıka tırnaklarım var sert sağlıklı ve ucları orjınal frenchlı gıbı abdest alana bısıy dıemem ama faydalı oldugunu cok ıı bılıorum

ben denedim arkadaşımızın dediğini ve gerçekten güzel sonuç veriyor.tabi hergün sürerseniz daha güzel uzuyor tırnağınız, herkese de tavsiye ettim.
denemeye değer:)

bende uzatmak istiyorum denemediğim kalmadı bunuda denicem artık..........

tırnağınızın üzerindeki ojeyi soyarak çıkarmayın sakın,çünkü tırnağın üzerindede çok ince koruyucu bi tabaka war..soyarak çıkardığınızda bu tabakayıda kaldırıosunuz..tırnağınıza zarar wermek istemiosanız o şekilde çıkarmayın ojenizi :s ayrıca tırnağında leke we sararma olmasını istemiosanız sürdüğünüz ojeyi maksimum 2 gün tutun tırnağınızda..2 günden sonra çıkardığınızda tırnağınızda sararma olduğunu görürsünüz zaten..lekeleri gidermek içinde tırnağınızı 10-15 dk kadar limonlu suda bekletin hiç bişey kalmaz..ben glb biraz el fetişistiyim o yüzden çok detaycıyımdır,bu yazdıklarımın hepside tarafımdan denenmiş şeylerdir,kulaktan dolma bilgiler değil

ayrıca tırnaklarınızı limonlu suda beklettiğinizde lekeler gittiği gibi tırnaklarınız sertleşir we kolay kolay kırılmaz bi hal alır:jeyyar:

evet canım normal bı ojeyı soyarak cıkarmak cok tehlıkelı ancak buna lımon karıstırdıgımıs ıcın bır kac kattan sonra maske gıbı soyuluverıo yanı zorlamıosun tırnagının bende cok onem verırım ellerıme ve kımseye zararı olucak bısıy yasmam buraya uyarın ıcın tesekkurler

arkadaslar bende tırnaklarımı cok yıyorum.ve tırnaklarım bıcımsız uzuyor.bunu bu aksam dencem.bı haftanın sonunda umarım ıse yarar.

acaba bu tırnak yemeyi bir nebze önlediği için dolaylı yoldan uzamasını mı sağlıyor yoksa beslediği için mi?

Asetonla oje çıkarmak tırnağa zarar veriyo demişsiniz ama besleyici asetonlar var bitkisel ve vitaminli.
Onlarla çıkarmak soymaktan daha iyidir yinede..

Limonlu su çok doğru önceden tırnaklarım acayip bi şekilde

kırılıyolardı hiç uzatamazdı sıcak suyun içine biraz limon biraz tuz atıp parmakları suyun

içinde beklettiodum iyi geldi şimdi çok güzel uzuyorlar ve güçlendilerde öle kolay kolay

kırılmazlarda tavsiye ederim kızlar.

Bazılarınız denemiiş ve işine yaramış çok sevindim konuyu görünce çok sağol canım ((=

asetonla da temısleyebılırsın ama bır kac gun ust uste surdukten sonra hıfıf tırnagınla cılayı kaldırsan soyuluo zaten hem tırnakların asetondan yıpranmamıs oluyo takıldıgın bı yer olursa acıklarım ben cok faydasını gordum senın de ısıne yarayacak

tırnak ya bu yıpransada uzar 2 günde :Dohaoldumsmile

Back