• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaf tel taktırdım....

Kumrusumru

Nirvana
Pro Üye
9 Temmuz 2008
1.855
2.529
658
10 gun once tel şeffaf braketler taktırdım,ust cene dıslerım ılerıde oldugu ıcın taktırdım yasım 27,2 yıl kalacakmıs dıslerımde,benım dıslerımın bozulma sebebı bebeklıkten kaynaklıymıs sanırım,yutkunurken dılım dıslerımınn arasına gırmıs ve dıslerımı one dogru ıtmıs...hala aynı sekılde yutkunuyorum:( kotu bır alıskanlık:( sımdı tel taktırdım ama ıse yarar mı acaba? yıne bozulmaz mı teller cıktıktan sonra...benım durumumda olan var mıdır kı?:(

10 gun once tel şeffaf braketler taktırdım,ust cene dıslerım ılerıde oldugu ıcın taktırdım yasım 27,2 yıl kalacakmıs dıslerımde,benım dıslerımın bozulma sebebı bebeklıkten kaynaklıymıs sanırım,yutkunurken dılım dıslerımınn arasına gırmıs ve dıslerımı one dogru ıtmıs...hala aynı sekılde yutkunuyorum:( kotu bır alıskanlık:( sımdı tel taktırdım ama ıse yarar mı acaba? yıne bozulmaz mı teller cıktıktan sonra...benım durumumda olan var mıdır kı?:(

geçmiş olsun, inşallah istediğiniz gibi olur sonuç. ben de tel tedavisine başlıyorum sanırım porselen takılacak benim tellerim. siz şeffaf telden memnun musunuz? 5 ay olmuş taktıralı şu an durumunuz nasıl, düzelme görülmeye başlandı mı? birde tel sadece dişlerinizde mi, damakta tel var mı? çok soru sordum galiba ama benim tedavimde yeni başladı, tedirginim biraz :18: cuma günü braket takılacak, diş çekimi yapıldığı için beklemem gerekiyor.

Back