• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şeffaf su gibi akıntısı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

limoncam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
129
38
48
36
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Yarın adet günüm.
Benden 1 haftadır şeffaf sulu akıntı geliyor. Affedersiniz Günlük neredeyse bir yemek kaşığı kadar geliyor
Sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi??

Benden 1 haftadır şeffaf sulu akıntı geliyor. Affedersiniz Günlük neredeyse bir yemek kaşığı kadar geliyor
Benim de öyle baya su gibi inş hamilesindir keşke bende kalsam.

Kesinlikle olabilir🙋‍♀️😉 başta bendede böyle vardı, birkaç gün sürdü. Sonra kesildi☺️

Kesinlikle olabilir🙋‍♀️😉 başta bendede böyle vardı, birkaç gün sürdü. Sonra kesildi☺
Merhaba sizde mi gebeliğinizi su gibi akıntıyla öğrendiniz? Benimde şuan altıma işemişim gibi bi ıslaklık oldu adetime 4 gün var hamilelik istiyorzda onun için sordum

Yumurtlama belirtisi değil mi?

Benim dün çatladı su gibi geliyor aynen. Çatlamadan önce sümüksüydü şimdi su gibiye döndü ovulasyon dönemimde ilk defa böyle oldu

Merhaba sizde mi gebeliğinizi su gibi akıntıyla öğrendiniz? Benimde şuan altıma işemişim gibi bi ıslaklık oldu adetime 4 gün var hamilelik istiyorzda onun için sordum
Yok cnm ben öğrendikten sonra bu akıntı oldu.. 3-4 gün sürdü sadece, ama regl öncesinde de oluyor olabilir 😂 cümle düşüklüğü oldu biraz ama.. Hakkında hayırlısı olsun cnm ☺️

Selam kizlar benimde bugun camasirim islandi su gibi geldi yumurtam catlamismi oluyor? Sizin durumlar nasil oldu?

Back
X