Benim de öyle baya su gibi inş hamilesindir keşke bende kalsam.Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Yarın adet günüm.
Benden 1 haftadır şeffaf sulu akıntı geliyor. Affedersiniz Günlük neredeyse bir yemek kaşığı kadar geliyor
Sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi??
Kesinlikle olabilirHayırlı akşamlar arkadaşlar. Yarın adet günüm.
Benden 1 haftadır şeffaf sulu akıntı geliyor. Affedersiniz Günlük neredeyse bir yemek kaşığı kadar geliyor
Merhaba sizde mi gebeliğinizi su gibi akıntıyla öğrendiniz? Benimde şuan altıma işemişim gibi bi ıslaklık oldu adetime 4 gün var hamilelik istiyorzda onun için sordumKesinlikle olabilirbaşta bendede böyle vardı, birkaç gün sürdü. Sonra kesildi☺
Valla bende de boyle. Adetime iki gün varHayırlı akşamlar arkadaşlar. Yarın adet günüm.
Adetime 1 gün var demişOvulasyon döneminde de aynı belirtiler oluyor
Bende ona yordum direkAdetime 1 gün var demiş
Yok cnm ben öğrendikten sonra bu akıntı oldu.. 3-4 gün sürdü sadece, ama regl öncesinde de oluyor olabilirMerhaba sizde mi gebeliğinizi su gibi akıntıyla öğrendiniz? Benimde şuan altıma işemişim gibi bi ıslaklık oldu adetime 4 gün var hamilelik istiyorzda onun için sordum
Benim ovu donemimde bazen sumuksu sekilde akardi ama bugun oyle bi islandi ki bu yasta altimami ettim dedimBenim ovulasyon döneminde oluyor o bir de bugün de oldu adete 1 hafta var yaklaşık
Benim sümüksü olmuyor bildiğin idrar kaçırmış gibi oluyor çoğu zamanBenim ovu donemimde bazen sumuksu sekilde akardi ama bugun oyle bi islandi ki bu yasta altimami ettim dedimadetim 2-6 Kasim arasi hayirlisi olsun insallah Iyi haberdir bu
Ben de bugün yaşadım bu durumu bat 3 gün kaldı sizde durum ne olduBenim ovulasyon döneminde oluyor o bir de bugün de oldu adete 1 hafta var yaklaşık
Gebelik çıktımıHayırlı akşamlar arkadaşlar. Yarın adet günüm.
Malesef gebelik yok. Adetim bitti yine aynı oldu 2 günBen de bugün yaşadım bu durumu bat 3 gün kaldı sizde durum ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?