Mutfak Dekorasyonu Şeffaf Sandalye

neyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
69
10
Merhaba kızlar mutfağıma yeni masa sandalye alacağız. Şimdilerde çok moda belki görmüşsünüzdür şeffaf, hayalet sandalye de deniyor polikarbon plastik gibi malzemeden sandalyeler var.
Çok beğeniyorum; ama her güzel şeyin illa ki sıkıntısı oluyor bu da sürekli leke sürekli bi çizilme olayı mevcut. Ben de çok kararsız kaldım.
Diğer bir alternatif de bembeyaz mutfağım bu arada kırmızı patchwork halı alıcam ona uyumlu olsun diye kırmızı daha rahat yine modern sandalyeler.
Siz ne dersiniz

Can'ım sonuçta orası ve sık kullanılan bir alan ne zamana kadar koruyabilirsin ki çizilmesin diye ben olsam krem renkli alırdım halı kırmızı sandalye kırmızı mutfak boğulur Can'ım belli bir süre sonra sıkılırsın

Şeffaf sandalye aşık olduğum sandalyedir. Ben olsam ilk olarak şeffaf alırdım. Benimle yaşlanacak değil ya; zamanı geldiğinde düşünürdüm .

Yada İKEA'nın sandalyeleri var tahtan beyaz ona benzer al senin yerinde olsam onlar minder koyardım istediğim renkte sıkılınca kılıfları değiştirirdim

İnan bana insan belli bir Zaman sonra sevdiği renk ve eşyalardan sıkılıyor özellikle biz bayanlar değişmeyi ve değiştirmeyi çok severiz özellikle mutfakta ben çok değiştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…