• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf(porselen) diş telii

ergune

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5
0
16
Rize
kızlar ben 3 gün önce metal diş teli taktırdım ama bir türlü alışamadım. doktorumu aradam bunları değiştirip şeffaf tel taktırmak istediğimi söyledim. arada biraz fiyat farkı var ama en azından bu kadar rahatsız edici olmıcak. aranızda şeffaf tel kullanan varmı. çay falan içince sararıyomuş sararmasını önlemek için özel bişey yapan varmı yada hangi diş macununu kullanıyosunuz. lütfen yardım edin çok acillllll

mrb =)
kaç yaşındasın bende düşünüyorum şeffaf fakat henüz doktora vs gitmedim.birde fiyat farkı derken ne kadar tuttu toplamda ?

ben şeffaf diş teli kullanıyorum canım fiyat farkı 500 tl. taktıralı 1 buçuk ayı geçti doktorum çok iyi bakmışsın dedi yaptığım tek şey her yemekten sonra ve yatmadan önce dişlerimi fırçalamak artı bi şey yok :) her sabah 1-2 bardak çay içerim kahve tüketmem sigara kullanmıyorum 20 yaşındayım.merak ettiğin başka bi şey varsa sor :)

kızlar ben 3 gün önce metal diş teli taktırdım ama bir türlü alışamadım. doktorumu aradam bunları değiştirip şeffaf tel taktırmak istediğimi söyledim. arada biraz fiyat farkı var ama en azından bu kadar rahatsız edici olmıcak. aranızda şeffaf tel kullanan varmı. çay falan içince sararıyomuş sararmasını önlemek için özel bişey yapan varmı yada hangi diş macununu kullanıyosunuz. lütfen yardım edin çok acillllll

Merhaba,
Şeffaf diş telim ile 1. haftamı geride bıraktım. Henüz bir renk değişikliği yok ama daha çok başındayım:)

bende 20 yaşındayım normal telleri taktıralı 4 gün oldu değişicek 600 tl far ödicem. tek sıkıntı çay ve kahve çok seviyorum çok tüketiyorum. bide normal tele göre daha hassas oluyo dimi öyle duymuştum

bende 20 yaşındayım normal telleri taktıralı 4 gün oldu değişicek 600 tl far ödicem. tek sıkıntı çay ve kahve çok seviyorum çok tüketiyorum. bide normal tele göre daha hassas oluyo dimi öyle duymuştum

yani metal tel kullanmadığım için kıyaslayamıcam hassasiyetini :) ama abartıldığı kadar hassas değil emin olabilirsin

bende 11 şubatta şeffaf taktırıcam. 2 arkadaşım da şeffat taktırdı ilerleyen zamanda kısman braketlerin yanlarında sararma oluyor ama onlar pek dikkat etmiyordu canım. Sen iyi bakarsan birşey olmaz inş. :34: :16:

bende 11 şubatta şeffaf taktırıcam. 2 arkadaşım da şeffat taktırdı ilerleyen zamanda kısman braketlerin yanlarında sararma oluyor ama onlar pek dikkat etmiyordu canım. Sen iyi bakarsan birşey olmaz inş. :34: :16:

benimde 15 şubatta takılacak şeffaf teller umarım pişman olmam çok saolun kızlar :)

Back